|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Пон Апр 01, 2013 6:05 pm |
|
ShaLaLa |
|
|
|
И на мен ми беше малко meh епизодът, но не очаквах повече. Нямаше критик, който да е гледал първите 4 епизода и да не е казал, че епизод 1 и 2 са бавни, а 3 и 4 - "невероятни". Така че май и следващата седмица ще е слаб епизодът.
Единствените сцени, които адски много ми харесаха, бяха с Тирион. Най-вече тази с Тивин. Освен че актьорската игра беше страхотна, отдавна не се беше случвало да включат репликите на героите от книгите в самия сценарий. Речта на Тивин беше 1 към едно с речта му в книгата.
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Вто Апр 02, 2013 2:45 am |
|
Darkprince |
|
|
|
Тамън си бях приготвил десерта и епизодът свърши. Честно казано, изобщо не ми се занимава да търся кусури на кой да е продукт от развлекателната индустрия. Каквото е - такава е. Сега дали това е филър епизод от средата на сезон, дали липсата на Тим Ван Патън и Алън Тейлър ще окаже негативен ефект на сериала, или че половината епизоди са режисирани от новобранци, че целият епизод имало неориентирано инфодъмпване, че представянето на Селми е твърде рано и т.н., това си е занимание за хора с излишна енергия. Та какво ми хареса: - как дракон си прави пекана риба - играта на Чарлс Данс - как вятърът подхващаше робата на Мисандей от правилната посока Следващата седмица ще се подговтя по-добре с вечерята.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Вто Апр 02, 2013 8:27 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Дорева ми се като видях whitewalker-ите и после пак, като видях дракончетата... Не знаех че ми липсва толкова тоя сериал. ЯКО фенсървис, ама нямах нищо против Надали обаче ще се задържи толкова интересно, сега ще се почне пак с тия гадни интрижки и игри на тронове... мизерни малки хорица. Следващия епизод очаквам Ария, за да се поддържа нивото И Гейджой, за да има антигерои... D= И няква харпия се появи на картата, бтв.. там където е Денерис може би?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Сря Апр 10, 2013 11:39 am |
|
Sharky |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 12:05 am Мнения: 1168 Местоположение: Сливен
|
Торос си го представях по-дебел, ама актьора ми се вижда доста добър. Джоджен е толкова creep, колкото се очаква от него Бран ми се вижда с една глава пораснал от последния сезон и лицецето му е загубило детската си тумбестост сякаш А снимката със Сам сцепва. Санса не знаех, че е толкова висока, а тази Марджери, ох котьооооо BTW, взех да следя Emilia Clarke, актрисата която играе Денерис и от няколко дена направо се сцепвам. Много яки работи поства. И има супер готини интервюта. Както преди не я харесвах много, то какво стана https://www.facebook.com/pages/Emilia-C ... 3637296528
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|