|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Апр 04, 2013 1:01 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
krish написа: Може после Ребека да помага на Луфи Сега като се замисля... Ако тази Ребека е наистина силна и на Луфи му допадне, нищо чудно да я покани в екипажа Пък и само Нами и Робин сред толкова много перверзници и идиоти... Дай да разнообразим малко Edit: Хм... и ти си прав
Последна промяна VastoLorde96 на Чет Апр 04, 2013 2:42 am, променена общо 1 път
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Апр 06, 2013 7:25 pm |
|
MaRtO__ |
|
|
|
NightWing написа: И аз искам да изяде плода и да стане няква смеска между гумата и огъня... само дано да не мирише на изгоряла гума Доста е вероятно според мен. Колкото до болднатото хяхахаха
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Апр 06, 2013 11:08 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Лъфи с два плода не само че е изключително глупава идея, но и Ода в SBS вече е казвал че Лъфи нарочно го е направил с такъв плод, слаб на пръв поглед сравнение с други. Няма да има втори плод със сигурност. Чаптърът беше върховен. Нямам търпение и Черната Брада да се появи... И в момента в който видях Ребека вече знаех че ще се обсъжда за накама Повече бих предпочел Кинемон за сега (главно защото повече сме видяли засега от него), че имам чувството че гладиаторката ще фейлне и Лъфи накрая ще трябва от нейно име да се бие (банално), което е доста добра предпоставка за накама рекрютмент луупа, но ще видим...
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Апр 07, 2013 6:11 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
^ То и на Брук му предложи да се присъедини веднага щом го видя Колкото до Луфи и плодовете - съгласен съм, едва ли ще изяде Мера Мера плода (макар в началото да бях на друго мнение), защото както се споменава по-горе, Гому Гому плода е на пръв поглед много слаб, но Луфи развива потенциала му до краен предел - Втори и Трети Гиър Ако сега се сдобие с още един плод (и то пък логия), не ми се мисли какво ще става... най-много наистина да замирише на изгоряла гума А Относно Ребека... не мисля, че това, че лицето й е скрито, е от голямо значение... Все пак за гладиаторски битки говорим, така че е нормално да носи шлем ПП.: Само се надявам по-нататък да няма "спасителна арка" и за нея (ако се присъедини), както беше при Нами и Роби, че нещо множко ще ми станат... на Луфи ще му се изчерпат героичните речи
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|