|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Мар 30, 2013 10:26 pm |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Да, но в момента Черната брада разполага с две сили. Вариантите да консумираш два плода, от които да получиш две сили, и да останеш жив поне според мен са: 1. Някакъв вид, да го наречем, "хапче", чиято способност е да потиска пагубния ефект от изяждането на две ябълки. 2. Някакъв вид съвместимост между различните плодове. Тоест такава комбинация от различни ябълки, при която хем получаваш две сили, хем не гушваш букета. Разгадаването на тази комбинация обаче, ако наистина съществува, би струвало на "експериментатора" години работа и много човешки живота.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Мар 31, 2013 5:51 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
SonGoku написа: 2. Някакъв вид съвместимост между различните плодове. Ето това ми харесва като идея, а и е логично. Ако единия плод е воден, а другия огнен (примерно), нормално човека да умре... Ама ако си пасват по някакъв начин - примерно единия да е огън, а другия магма (само давам примери), човекът може и да оцелее. Втория вариант опира до способността на единия плод (ако не и на двата), както според мен е при Черната брада. Да, причинява много болка, но в един момент абсорбира всичко (Ями Ями плода). Пък и Чернобрадия сам каза, че е проучвал плодовете и си е харесал точно този. ПП.: Този Мера Мера плод повече ми пасва за Санджи, отколкото за Зоро, заради светещото му краченце - натиснете ТУК
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Апр 03, 2013 4:18 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Тази седмица чаптъра на One Piece изби рибата, според мен. Много му се радвах докато го четох, доброоооо нямам търпение да видя следващите п.п. какво стана с онази "женската Санджи" дето беше изяла плода оръжие?
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|