|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 27, 2013 1:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35339_1339598183.jpg) |
`FireStarter` |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Lucy Иначе варианта плода да го изяде меча на Зоро ми изглежда все по-реален Тия участници в арената някви мега слаби,направо да пускат всичките в кралско меле и Лъфи да ги изнася набързо
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 27, 2013 2:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Луфи реагира именно по "луфиски". Първоначално си помислих, че ще реагира другояче, но перспективата, че реакцията му няма да бъде първична, спонтанна и ще вземе съвсем друго решение само защото, малко или много, е пораснал и поумнял, да не повярваш, бе невъзможна. Не го изби на гняв и омраза, когато научи за Мера-Мера-та, което значи, че отдавна е превъзмогнал смъртта на Ейс и се е примирил с нея. Фактът обаче, че предложи плода именно на тенекиения, ме изненада. Ода за пореден път ни изненада с интересна глава от мангата, а последните странички пръскаха отвсякъде. Тъпанарщината, типична за главния герой, замалко да му изиграе лоша шега още при записването за участие в турнира. Последвалата страничка, на която гигантът буквално бе принизен със земята, също ме израдва. Луфи за още една бройка се бе издал, но това доказа именно, че няма да се спре пред нищо. Пък рано или късно сам, ако не някой друг, то той сам ще си свали маската и ще се развилнее на арената. Очаква ни интересен уанпийски турнир особено ако се намеси Фламинго и компания.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 28, 2013 1:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Хмм... тази така не подозрителна женица съвсем случайно да се хвърли в обятията точно на Санджи, след което да му подхвърли да убие някого, отново случайно... Не, хич не е подозрителна тая Само ми е интересно коя е жертвата
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 28, 2013 2:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
За жертвата на Санджи залагам 3 броя: - Лъфи, с комплименти за Дофи! - Играчката която Лъфи срещна, която владее флаш-степ, с интригантска и по-дълбока история на тоя арк, а не просто Дофи-арка... - Ф.... Фуджимото, Фукуяма.. Ф... как беше бе >.> не ми се търси.. адмирала... защото е няква бегълка от правителството Ениуей, може би най-шокиращото за мен бяха ц.ц.те на Нами-> http://i995.mangareader.net/one-piece/7 ... 008697.jpgТва не е фенарт, нали @__@ ц.ц.! ВТФ!? След тая корица, това че Санджи най-сетне получи целувка ми бе ... another piece of change.. иначе то щеше да ми е най-шокиращото... Но успях да прочета и чаптъра де.. Не ми хареса реакцията на Лъфи за съжаление, но поне не беше и смотаняшка, тъй че i'm fine with it. Това което чувствам през цялото време обаче е някво... нз.. supremacy от страна на Франки. Имам чувството, че е непобедима машина. Как пусна Лъфи някъв... "ше стане мазало и сиг. е клопка от един от най-злите мастърмайндс в историята, ама.. аре тичай, радвай се" .... И някво.. сиг е заради брадата нз. Но такъв авторитет има, че чак му се връзвам Изключително мн ще се накефя ако смажат Дофи без да се наложи да свалят маските си дори... и отново да запазят реалното си развитие за истински опоненти. Ама Лъфи както се представи в тая сбирщина и предвид че тоя остров е фраш с оръжия на Дофи.. надали.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|