|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Kingdom ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 11, 2013 8:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27098.jpg) |
Shinigam1 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Еееее не може да свърши така, на най-интересното ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) направо си е мъка да се чете така тази манга. Айде шп бързо да я превеждат, че не се търпи :Д
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kingdom ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 25, 2013 1:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27098.jpg) |
Shinigam1 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Неееее не се поддавай на изкушението !!! Анимацията на моменти е много гадна с тоя CGI ли е какво е там и сега чакаме втори сезон Отдавна манга не ме беше карала до толкова да нямам търпение, че да изгедам анимето при липсата на време за такива удоволствия от моя страна.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kingdom ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 25, 2013 12:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
damz Четох коментарите и май ще пропусна и аз анимето. Колкото за мангата, последните чаптъри бяха супер. Малко ми се наби в главата това, че онова пернатото се оказа момиче и сякаш почна да го рисува мангаката женствено. Щото поне преди си ми приличаше на момченце, без въобще да се замислям. Баджо (или както се казваше онзи планинския канибал) ми мяза като бъдещия съпруг на нейно планинско величие ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И не на последно място ми хареса Гатсу
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|