Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:28 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 8 [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Какво за вас е Смъртта ?
МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 8:31 pm 
Аватар

" И ето сив кон, и върху него ездач, чието име беше Смърт; и адът следваше подире му. " ( Библейската версия на смъртта. )

Едно нещо е сигурно.... Смъртта не е Корусаки - кун! :shock: ( Голяма шега ще е като пукна да видя точно Ичиго ^^ )

Ок, спирам с глупостите и ставам сериозен. Гадните страни на смъртта всички си ги знаем: раздяла с близки роднини и приятели, пропускането на епизод от любимо аниме докато се гътваме и тн. Какво е смъртта според мен? Състояние на тяло. Аз вярвам, че животът продължава след смъртта. До този извод съм стигнал в следствие на някои разкази от мой приятели, роднини и познати ( дори и непознати, но на тях не знам колко мога да им вярвам ) , както и от някой мой лични преживявания. Определено не знам какво следва след нея, но съм сигурен, че ще получа отговори на много въпроси и вероятно ще се появят още толкова въпроси. Общо взето... нещо свърша, нещо започва.
"Every end marks a new beginning. " ( Мисля, че е доста подходящо за случая ^^ )

Профил  

Заглавие: Re: Какво за вас е Смъртта ?
МнениеПубликувано на: Вто Мар 26, 2013 1:59 am 
Аватар

Изображение
Технически, трябва да кажеш "вярвам, че има живот след спирането на функциите на тялото", защото смъртта по дефиниция е края на живота

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 8 [ 107 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]