|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 30, 2013 1:07 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Тази глава ми се стори малко скучна на фона, на това което се случи досега. Но имаше нужда от нея. Следващата глава ще е буквално разбиваща. ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) Добре че открих това, че не ми се правеше шот.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 05, 2013 5:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Определено не изглеждаше на себе си. Интересно ми е кой и как я манипулира... Мех... Онуй странното от гилдията на Иван дека изчезна? Не съм го скивал от доста време... Дали туй гадинче има нещо общо? >.> А този Рогу като че ли не е Рогу, а онази сянка, която го облада по време на битката му срещу Гаджийл. Странно дали тази сянка не е именно "остатък" от душата на Сенчестия дракон (не му помня името...), който по свои причини иска да извърши покушение над драконоубийците и да доведе света на човеците до деструкция. Хм... Ако е така, то Рогу като че ли не е дошъл с целта да помогне, а напротив. Псевдорогу спира Натсу и компания да се свържат с г-ца Голям бюст, а през това време някой зад кулисите тайничко манипулира Луси да затвори портата. Преждевременно драконите идват и се развихрят. На фона на всичко случващо се обаче пришествието на четириногите опашатковци идва малко в повече... П.С. А ако гадинчето се окаже, че има нещо общо с Рогу, то най-вероятно далаверата се крие в наздравицата между Иван и Псевдорогу.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|