Дата и час: Нед Фев 02, 2025 5:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Bishie Showdown III -Manga Style- - номинации & дискусии
МнениеПубликувано на: Вто Мар 19, 2013 2:55 pm 
Аватар
Модератор

DiaDora написа:
BTW - Чезаре е мотамо номинация от преди- направо копи-пейст с всички картинки: как преди е минал, а сега не, мЕдЖик ... =))

Преди:
DiaDora написа:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Сега:
DiaDora написа:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Виждаш ли разликата? На едното може да цъкнеш и да ти отвори линк с голяма снимка, а на другото не можеш. Да ти имам копи-пейст уменията... Явно копито ти пропуска части от линка винаги... мЕдЖик... =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 3:23 am 
Аватар

много ли ти е смешно, радвам се че се забавляваш... :hat:

никога не съм твърдяла ,че съм некво про с форумните джаджи
незнам що не ми се отварят тумбовете, след като копирах точно адресите, но да ти кажа, дори не ми се и пита... :lol: :icecream:

(при добро желание щото си вещ,можеше да ги оправиш за 33 секунди, но уви... СаВа си е СаВа, иска да гледа сеири )

всяка година научавам нещо ново, сега трябвало да ги чеквам и дали се отварят :shock: , т.е. не само тъмбове, ми отворени тъмбове!!!
т.е. затворени тъмбове и те десквалифице...

ккеккееекекекее ...

:jester:

мн ми е интересно догодина кво ли ще е ПАК :icecream: :icecream:

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 1:48 pm 
Аватар
Модератор

Смешно ми е разбира се. На теб ти е смешно, че същия герой не минал, а било копирано 1 към 1, само дето това не е така, което прави думите ти смешни.

Пример с първата снимка
Код за потвърждение: Избери целия код
Преди:
[url=http://img692.imageshack.us/i/cantarellav04p0083.jpg/][img]http://img692.imageshack.us/img692/7131/cantarellav04p0083.th.jpg[/img][/url]

Сега:
[img]http://img692.imageshack.us/img692/7131/cantarellav04p0083.th.jpg[/img]

Не те знам как си копирала точно адресите, но си пропуснала половината линк при копиране. Няма нужда да си наясно с "форумните джаджи" когато просто копираш нещо, нито се изискват специални умения. След като пропускаш половината линк, е нормално да не ти се отварят линковете.

И не, не мога да ти ги оправя. Защото след като каза, че е копи-пейст видях, че си пускала същите снимки и преди. Или си мислиш, че помня всеки един записан герой с всяка една снимка? И понеже снимките са твърде малки, трябваше аз да ги търся наново в големите им размери, да ги качвам по сайтове и тогава да ги заменя. А това не е 33 секунди... (в най-добрият случай с търсенето е 33 секунди на снимка). След като теб те мързи да го направиш (или да се научиш на това елементарно нещо), страшно се залъгваш, че аз ще тръгна да го правя вместо теб. Следващият път пак ще искаш аз. После и други ще искат аз. Защото защо да си губиш 5мин от времето, като някой друг може да си го изгуби? Арогантно...

"т.е. не само тъмбове, ми отворени тъмбове!!!" - не думай, то какъв е смисълът от thumbnail, ако не може да цъкнеш върху него и да ти отвори по-голяма снимка? Т.е. thumbnail се ползва за да покажеш голями снимки пестейки екранно място. Не е мой проблем, че ти си единственият човек в интернет, който не знае това или как се качва снимка в image host (да не споменавам, че има множество упътвания за това).
А и винаги е пишело в правилата, че трябва да са поне 2 добри снимки. Ако си мислиш, че толкова малки снимки са добри то се лъжеш. Сигурно като изкарваш снимки, казваш да ти ги изкарат на 4x3cm :lol: Или като се снимаш, заставаш на 50метра от апарата. Както и конкурсите за красота, оценяват кой е най-красив от 50 метра разстояние :lol:

На всичкото отгоре, те и предупредих, показа пълна незаинтересованост и нежелание да ги оправиш. Разбра накъде ще отидат нещата, като не ги оправиш, какво се изненадваш, че героя не бил минал и то след като ти казах, че няма да мине с такива снимки :lol:

Уви... DiaDora си е DiaDora, все нещо не разбрала, все нещо не знаела...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 20, 2013 10:04 pm 
Аватар

whatever... :hat:

Не съм в насторение за разправии....

то се е видяло, че тоя контест не е моя контест :icecream:
съдбата ми праща отявлени дългогодишни знаци да не се забърквам в него...

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]