Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 44 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2013 1:04 am 
Аватар

btw компанията така не приличаше ли малко на онея старци от правителството ?

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2013 5:36 pm 
Аватар

Fujitora
Изображение
Цитат:
For those of you who didn't realize it or hear it already, the blind guy is based off the actor Shintarō Katsu, who played the blind samurai Zatoichi in numerous films.

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2013 6:05 pm 
Аватар

^ като две капки вода. :D Аз си помислих, че е някой от компанията на самурая, но явно не е. Доста мечоносци се събират около нашите приятели, Зоро може да си премери силите скоро с някой.

DearFear написа:
btw компанията така не приличаше ли малко на онея старци от правителството ?

Не много, but i see your point.

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2013 7:23 pm 
Аватар

луфи прилича на мастър роши

МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2013 7:58 pm 
Аватар

Като сме тръгнали да издаваме от къде се вдъхновява Ода :D

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 11:06 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Фуджитора, а.. якоооо :skull: Малко доста мяза на Кизару, ама все тая. Затоичи рулз. Честно казано изобщо не се сетих, че може да е Фуджитора, infact, от сума време насам се каня да изкоментирам новият адмирал, който изпрати фуджитора и като цяло новите муцуни в правителството, ама нъцки, сега не помня какво щях да пиша.
Очаквах самурая който търсят да се окаже предател/марионетка и Зоро с него да се бие, ама ок, има по-готин противник за него явно. Макар че правителството ако има поне малко справедливост в него останала, би трябвало да не им пука за Лъфи, а да унищожат Донкихот изкоренно. Но както и да е... готин чаптър. Кофти за нормалните хора, като Дофи дръпне конците на половината население и почне клането >.<

EDIT:
PS: Boyz... I fixed it for ya :smoke: :icecream:
Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 1:17 am 
Аватар

realist написа:
Wind_Falcon написа:

Но засега съм по-сколнен да вярвам че претежаването на два плода е уникално умение на Черната Брада вследствие плода му. (също така той не е изял плода на Бялата Брата, а открадна силите от трупа му, има разлика)

Само, че не е така.
Изображение

Не виждам това как ме опровергава. Защо Черната Брада след като изсмука нечия сила да не може да я предаде на някой друг (който влиза с него под черната завеса примерно, не забравяй при войната екипажа му го бяха наобиколи отвсякъде именно за да не може никой да влезе при него, мисля че има значение този детайл)? Това с плода на Смайли и материализирането му не съм сългасен че е толкова просто - "при най-близкия плод". Как плода на Ейс тогава не се озова я в ръцете на Маринките, я при някой от пиратите, или в нечия рандом къща (защото Маринфорд има и мирно население), а някакси попада точно в ръцете на Фламингото? Има някаква врътка там, иначе всеки щеше да го разбере това което си мислите. Плюс че мангата никъде в прав тест не е казала точно това, или нещо друго се случи тогава. Така че за момента съм по-скоро несългасен с тази теория. Но дори и да ползват въпросната врътка за разпределянето на плодовете след като убият притежателят им, не виждам това какво общо има с първоначалното ми твърдения че само Черната Брада може да има 2 сили...

На Рефтел според мен са руините на ancient kingdom-ът чийто наследници носят инициалът D. и Рио Понеглифът който казва къде се намира един от останалите ancient weapon-и. И тогава става интересното, защото аз си мисля че ако Роджър е знаел къде е въпросното оръжие, е щял да го разруши, но ако го е оставил може би е предвиждал и той точно войната за която говореше Бялата Брада преди да умре, в която това оръжие ще е нужно в борбата срещу Световното Правителство...

Докато четох заглавието на новата глава се сетих нещо - в една от кавър арк историите видяхме че Уапол след като беше прокуден от Дръм беше направил някакъв бизнес с играчки, дали няма да го видиме в новата арка? Също така и на мен дегизировките им ми заприличаха на Горосей-ят. Иначе арката започва доста добре.

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 1:47 am 
Аватар

SayanMk написа:
PS: Boyz... I fixed it for ya :smoke: :icecream:
Изображение

:hat: :icecream:

Така... Сега Wind_Falcon спомена, че на Рафтел вероятно се намира Рио Понегрифът, което ме кара да смятам теорията на Гоку за доста правдоподобна - тази, че самият Рафтел не е в този свят, а някъде другаде :o Казва се, че Рафтел е на края на Новия свят, а Рио Понегрифът показва местоположението на оръдие, следователно би било много тъпо да стигнеш до края на света и там да разбереш, че оръдието е някъде по-назад и си го подминал. :roll: Така че би трябвало да е някъде напред, ама тъй като в този свят няма на къде повече, значи трябва да е в друг свят.

МнениеПубликувано на: Нед Мар 10, 2013 2:52 am 
Аватар

Силно ме съмнява тази теория. Обикновен остров е според мен Рафтел, защо трудно се стига до него може до безкрай да си измисляме...

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 1:06 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Това да е на Луна не е толкова невъзможно. Или още повече - самото оръжие да е една от Луните.. ще се кефя ако Енел се включи пак, истински Бог...
Макар че па с тия хакита -_- ...

Абе като каза корица... най-противното нещо след Брук в момента за мен, оная слуз, която получи 19+ корици вече, не се озова в завода, който наще търсят в момента? Ще е малоумщина от Ода ако не свърже някак историите защото сайд-стори за тоя СОПОЛ малоумен е такъв разход на корици че ме боли всичко като си помисля...

Плода може да е във Фламингото именно защото той знае тази подробност а другите не. И съответно негов човек имал плодове в джоба (някой като Верго), макар че е малко тъпо така. По тая логика винаги като влизаш в битка или се разхождаш по морето трябва да имаш ябълка в джоба, че знае ли се >.> Но реално - как и да е. Черния да речем изсмуква сили, въпроса е какво ги прави, след като явно събира повече от 1, според онова забравено от мен панелче... надали той може да има 5000 плода все пак..

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 2:17 am 
Аватар

Едва ли ще му трябват 5000, все пак той сам каза, че е търсел точно този плод за себе си - Ями Ями но ми, защото е разучил силите му и т.н. Няма да се учудя, ако е планирал всико. Избрал си е хубав плод - готово; когато този плод беше намерен, направи всичко възможно, за да си го вземе; след това си събра няколко здравеняка за екипаж; хвана Ейс, предаде го на правителството и те го направиха Шичибукай - защо? За да се добере до Импел Даун, от където събра възможно най-лошите и така значително подсили собствения си екипаж.
Тийч е бил от екипажа на Бялата брада, познавал го е добре и е знаел, че ще направи всичко за член на екипажа си, особено ако това е Ейс. Залавяйки го и предавайки го на правителството, той е знаел, че Белобрадия ще тръгне на война, следователно ми се вижда доста логично всички тези действия да са били точно по плана му - взима си плода, подсилва си екипажа, Белобрадия умира, взима силата му и става Йонко (на всичкото отгоре си мисли, че сегашната ера е за него).

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 2:32 am 
Аватар

Плана добре ама всъщност изобщо не целеше Ейс,а просто някой с над 100,000,000 баунти да впечатли ония от правителството. В началото гонеше Лъфи. Така,че не е планирал чак в такива детайли. Съмняваме белобрадия да тръгне да спасява Лъфи,заради Ейс.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 2:55 am 
Аватар

Белобрадия не, но Ейс със сигурност щеше да го убеди да му помогне да спасят "брат" му или в краен случай сам щеше да нападне маринките и да извърши нещата, които Лъфи направи, но по различен начин, защото не разполага с вътрешен човек a.k.a. Ханкок, който да го вкара в Импел Даун, но това са просто спекулации какво е можело да стане.

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 2:59 am 
Аватар

Според мен Тийч не ги събира за себе си тези плодове, а за екипажа му. Прави същата стратегия като Кайдо, просто по различен начин.

Инетерно е защо Тийч не е взел силите на Ейс при положение че имаше тази възможност на 2 пъти - на Банаро островите и при войната.

Фабриката в която се намира Карибоу може и да е някоя друга фабрика която прави оръжия за Кайдо/някой друг и да успее някакво тайно уръжие да задигне.

Последна промяна Wind_Falcon на Пон Мар 11, 2013 3:04 am, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Пон Мар 11, 2013 3:02 am 
Аватар

Аз не казвам, че всичко е било планирано от самото начало. Такива планове изискват време и постоянно се променят. Да, той търсеше някой с награда над 100 милиона, за да стане Шичибукай и да може да стигне до Импел Даун. Когато хвана Ейс, просто е видял добра възможност - войната отвлече вниманието от него и той най-спокойно си влезе в затвора и си събра дружки. :wink:

Edit: SayanMk, казваш, че всички от екипажа на Тийч са без плодове, ама май не е така. До колкото си спомням, той прелетя до правителството, за да предложи Тийч за шичибукай, пък даже го дават и с крила.

Снимката е взета от Уан Пийс уикия

Последна промяна VastoLorde96 на Пон Мар 11, 2013 11:44 am, променена общо 1 път

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 44 от 50 [ 740 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]