|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Фев 20, 2013 11:23 pm |
|
Shizaka |
|
|
|
Жалко за Ичиго , беше унижен и смачкан Едва ли , ще учи куинши техники. Нещо свързано с шинигами частта ще е...
_________________ Пътят към сърцето на жената трябва да е влажен...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 21, 2013 1:44 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Абе, и аз се взирах ли, взирах, ама тоя път и аз нещо не успях да зацепа к'во прави тоя банкай, а на всичкото отгоре взе, че и май ритна камбаната. Ичиго отново беше с разбити мечти, сълзи, писъци и ридания... едни и същи помии... Но, естествено, пак ще се върне в играта по някое време поуър-ъп-нат до ента степен над другите.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 21, 2013 6:05 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Положителната страна е, че Ичи може би НАЙ-ПОСЛЕ ще се поосъзнае и ще ходи при баща си да го пита "Абе аджеба аз кой съм и за к'во се боря?" Банкай-а на Унохана и мен ме хвърли в оркестъра, но някак си не вървеше по време на битка между двама касапи, чиято единствена цел е да се накълцат взаимно, да седне нашата и да обяснява какво точно прави (Както Шинджи се самозастреля докато си обясняваше способностите на шикая). Тренировката на Урахара също траеше 72 часа (и също беше в дупка ) И видяхме предишния Кенпачи преди Зараки На някой друг заприлича ли му на Гарганта портала в който метнаха Ичи? Кво става сега с Краля, нали беше много заинтересован?
Последна промяна isena на Чет Фев 21, 2013 7:51 pm, променена общо 1 път
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Фев 21, 2013 7:50 pm |
|
krish |
|
|
|
isena написа: На някой друг заприлича ли му на Гарганта портала в който метнаха Ичи? Да, на мен ми заприлича. Може би, е време за обяснения от страна на Ишин.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 22, 2013 6:53 pm |
|
DearFear |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 13, 2011 1:41 am Мнения: 403 Местоположение: Варна
|
това ме подсети за онова pure blood на рибаря. предполагам, че pure blood shinigami ще значи, че и мамa и тати са shinigami. Обаче майката на Ичиго се води човек. Ами ако е била и тя шинигами ? Бах и Ямаджи се познаваха и явно имаха някаква вражда. Да предположим, че Бах е бил шинигами, приятел на Ямаджи и за това се е отървал. Експериментирал е със куинси сили и така е придобил такива(или пък създал ?). По-късно е имал дъщеря, шинигами, която в последствие се е отказала от силите си или ги изгубила и заедно с любимия си е отишла да живее на земята, където ражда Ичиго.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|