Брой томове : 2+ тома Статус : Ongoing Година : 2012 Жанр : Action / Comedy / School Life / Sci-fi / Shounen Сериализирана в : Weekly Shonen Jump (Shueisha) Мангака : MATSUI Yuusei MangaUpdates Превеждаща група : Utopia
Цитат:
The story is about class 3-E of Kunugigaoka Middle School where every morning they greet their sensei with a massive firing squad. The sensei is a weird combination of a ALIEN and an octopus that moves at speeds of mach-20. It turns out this creature was responsible for the destruction of the moon, rendering it forever in a crescent shape. He has announced that he will destroy the world in 1 year. The creature will teach class 3-E how to assassinate him before the year is over.
~~~ Необичайна история - check Aнормален главен герой - check Странен хумор - check
Eдна нoва манга от създателя на Majin Tantei Nougami Neuro - Matsui Yuusei ^.^
Може да сме съвсем в началото на историята и от време на време да изглежда малко глуповато ( поне за момента), но лично аз ще си остана със солидните очаквания за едно забавно, достааа странно и увличащо четиво ^.~ Не че постоянно няма да се въртят съпоставки с Неурото и евентуално някой ще остане разочарован ако има твъъърде големи очаквания, но все пак ... oh well ^^'''
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
от време на време да изглежда малко глуповато ( поне за момента)
Дадох ѝ шанс с първите 10 глави, сега взе да става малко по-интересно и реших още толкова поне да дам. Обаче, сенсея и до някъде професионалната асасинка са единствените герои в тая манга, които ме кефят. Останалите са... .
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Мангата е забавна, има интересна концепция. Дано само не я разчекнат много, тъй като освен ако не вкарат някаква история, реално няма кой знае колко материал, преди да се почне с разводняването.
Наваксах от 17 до 44 преди малко и продължава да е много hit and miss. Уроците с "братът" и битката на Нагиса определено са най-интересната част от мангата останалoтo е доста mediocre.
Ми и аз преди няколко дни наваксах от 2 до 44 Оказа се доста по-добре отколкото очаквах, но определено ще му е нужно повече, за да получи повече от потупване по рамото от мен "Good try! Still... try harder "
Талантът на Нагиса за сега е най-интересния момент за мен, но като го знам, че е джъмп ще си остане просто потенциал :/
Като цяло е забавна мангата, има интересна концепция. Все пак има и неща, които ме подразниха.
Спойлера:
На Irina как лесно ѝ простиха, когато ги предаде. То беше ясно, че пак ще се върне при тях и ще стане скромна, ама как никой не ѝ се разсърди! Даже я съжаляваха То ясно, че без такава героиня като нея не може да се мине, ама това ми дойде в повече.
Kayano си инжектира почти без да се замисли някакъв незнаен серум, но не се сети преди това да направи някакво проучване какво точно е станало, когато сестра ѝ е умряла. Как пък не ѝ хрумна, че може убиеца да не е Korosensei? Сигурно и нея ще я спасят, и тя ще стане много добра, и после всички ще се надпреварват да опознаят истинската ѝ същност.
Предполагах, че ще се окаже, че е бил учен с голям интелект и афинитет към изтощителни тренировки. Мислех си, че му е било най-лесно да ги накара да искат да го убият, за да се сплоти по-бързо целият клас в изпълняването на общата цел и покрай това да развият интелекта си, физическите си умения и т. н. Е, то най-вероятно последното си е вярно, без значение какъв е бил Korosensei. Но и образът на убиец му отива, просто не очаквах, че ще се окаже най-очевидното Kayano много ме издразни как уж е знаела, че Korosensei може и да не е виновен, ама не могла да се спре. А толкова време имаше, за да потърси помощ, стига да искаше
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 91 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения