Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 22 от 22 [ 321 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Vampire Knight S2 ~ Guilty ~ (есен 2008)
МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 5:24 pm 
Аватар

мдам...дано да има 3 сезон,аз ще чакам и гледам,че излизат мангите.....бтл е "Дързост и красота",а не Гордост 0.<

МнениеПубликувано на: Вто Юли 27, 2010 8:12 pm 
Аватар

ХАХАХАХА,да абсолютно си прав направила съм някакъв невероятен микс между Дързост и красота и Гордост и предрасъдъци :blush:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 20, 2010 9:55 pm 
Аватар

Naruto^Uzumaki написа:
първия сезон ми беше много интересен и арта много ми хареса и гледах епизодите отново и отново като побъркана,но на втория сезон се изложиха.Единствения епизод от 2-ри сезон който ми хареса беше 8-ми иначе другото беше пълен шит.А края беше един на никъде.Дано направят трети сезон и да го пооправят.

И аз съм така,но имаше моменти от сезон втори които също много ги повтарям

-------------------------------------

LeahClearwater написа:
Добре,че не съм чела мангата,та не се ядосвам толкова много сега. Въпреки това казвам,че беше доста претупано това аниме,особено края - егати битката,оня Ридо с един изстрел и се трупяса .. :lol: Пък за графиката да не говорим. Иначе доколкото успях да поразмисля над сюжета - доста интересен,но скапана реализация .. А не ми се споменават сцените на Зеро и Ичиру,който за мене си е пълен пе***аст! То не бяха милвания,то не беше гушкане - братовчед ми и гаджето му не се лигавят така,егати! А Канаме е пълен педофил - Юки лиглата,на 15,той изглежда поне на 25 .. Какво да се прави! Единствения персонаж,който ме изкефи е директорът - Да живее Крос! :lol:

XD Ами всъщност Канаме се пада на около 25,защото в миналото на Юуки той е на поне на 14,а Юуки...еми да речем на 5.Та нали след ония спомен са минали 10 години :lol: И като ги добавим XD XD
П.П.И мен много ме разочерова битката,беше си броени секунди :baby: Пък братската любов няма да коментирам...

-------------------------------------

Имам чувството,че последните 10 XD епизода от сезона бяха направени...абе ей така :lol: на бавта,каквото стане,без да го мислят,но ако мангата е такава...защоно НЕ Е!В мангата Зеро целува Юуки,а в анимето къде е тая целувка??Прочетих мн мнения и наистина анимето има доста недостатъци ама няма перфектно аниме,нали?Аз лично много харесвам Vampire Knight и романтиката,и "лигавите изпълния" и арта и всичко останало...обаче..това аниме НЕ Е за момчета... :lol: те по добре да гледат ечи да се наслаждават на момичетата,но аз много коментари съм чела на момичета,че това аниме им е любимо и че са влюбени в някой от героите :lol: Но аз лично от втори сезон съм разочерована,а края...мале...ужас!Подобен край нищо не ми говори!

Последна промяна erejnion на Вто Сеп 21, 2010 3:38 pm, променена общо 1 път
Reason: НЕ пускай поредни постове; НЕ използвай друг стил за основен... ^^;; направо прочети правилата ако може

...YEAH...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 10, 2011 8:11 am 
Аватар

краят на анимето ме разби на място :? как може такова нещо........... винаги ли краят трябва да е SHIT

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 23, 2011 8:37 pm 
Аватар

:( Е, как бе? Защо така гадно свърши? Аз толкова много я обичах тая Юки пък то какво стана...

МнениеПубликувано на: Съб Фев 16, 2013 4:12 pm 
Аватар

Доста прехвалено излезе това.
Оставаше само втория сезон да завърши с непобедимата любов между Юки и Зеро, които да заживеят щастливо и просто щях да му лепна 1-ца от яд за загубеното време. :lol: Всъщност, точно натам отиваха нещата в първия сезон.

Самото аниме иначе не беше чак толкова лошо. Но не е и нещо уникално, каквото го изкарват всички. Краят обаче доста ми хареса и дори само той ми покачва доста оценката. Просто щеше да е тъпо да завърши с голямото геройче Зеро.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 22 от 22 [ 321 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]