|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 03, 2007 10:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=676.jpg) |
phoenix |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Нед Окт 16, 2005 6:47 pm Мнения: 572 Местоположение: somewhere
|
горо е прост и е влюбен само в бейзбола, как може да не забележи шимизу! а пък може и да е обратен кой знае ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) такова момиче ако имаше около мен няма как да го пропусна
_________________ The gyms you go to are crowded with guys trying to look like men, as if being a man means looking the way a sculptor or an art director says
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
тъкмо мислех да направя тема, обаче някакъв неочакван разум се обади и ме накара да отворя търсачката.
Това аниме е едно от любимите ми. В момента доста настойчива ръчка ФМА, което е напърво. Да видим дали с края ще успее да го задмине
Просто не знам откъде да почна. Започнах да го гледам, когато видях новината послучай трети сезон в сайта. Бях малко скептично настроена да започвам от самооото начало(първи сезон), защото се чудех как би могло един фарфалак да играе бейзбол и отгоре на всичко да направят анимето динамично. Абе благодарение на липсата да гледам каквото и да е било друго го почнах от там. След като изгледах първи сезон не можех да се съвзема седмици наред. То просто толкова ме впечатли, така ме грабна, че не знаех къде ми е бил мозък ада го игнорирам толкова дълго. Първото, което ме впечатли беше Шигехару и как си гледа детето. Известно време ме дразни факта, колко малко време бе нужно мацката и той да се влюбят, ама недостатъка си беше компенсиран със супер тежката смърт на Хонда. Това бе първото аниме, на което ревах в едва началото. Обикновено рева на край. Умрях, това остави невероятен ефект.
Следващото нещо, което ми хареса бе самия Горо, който в училище вече започна да се заформя кат човек с доста твърд характер и неизлечим ентусиазъм, който просто не може да живее без да се състезава. Още от малък бе ясно, че ще стане такъв.
След това много ми допадна заминаването му. Този край беше добър.
Началото на втори сезон също бе едно от нещата, които много ме зарадваха. Падам си по големите скипове, при които просто огромните промени те шокират направо.
И ест не мога да пренебрегна и промяната в самия горо, който стнанал ултра готин и отгоре на всичко намерил начин да преодолее супер кофти контузия. Като че ли това беше най-якото към втори сезон (май трябва пак да го гледам)
Трети: еми кво да говоря за него. Не мога. Просто до сега изобщо не е имало аниме, което да чакам с такова желание, колкото него. няма какво да приказваме. Major е велико. Аз слабост не съм видяла или поне тези, които съм, лесно се преглъщат благодарение на всичко останало, което е перфектно
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 26, 2007 9:42 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Ех, extasy, какви вещества и колко елементи от Менделеевата таблица си използвала ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... и все пак мнооого хубав пост (I luv it!)(малко спойлери, но се приема ^^).
Първият сезон за мен беше най-добър от субнатите епизоди (:P), историята беше доста интересна, а и елементите на драна бях подходящи за спортно аниме : ), пък и мачовете бяха много интересни. Вторият сезон не беше зле either, всички тези тренировки, приятелства ляля... типизирани образи за героите. Но третият сезон не ми хареса толкоз. Всичко беше насочено към една единствена цел, през цялото време те тренираха ли тренираха, но не се усещаше напредъка на героите (играчите), изведнъж *цап* pumped baseball players. Но и това си има плюсове.
# one of my top 9 animes ^^.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 5:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Велик 25ти (77ми) епизод от анимето, просто нямам думи, много драматичен, а Шигено е велик. За мен лично този епизод е един от най-добрите в анимето. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 9:09 am |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
|
spiralkinda написа: Велик 25ти (77ми) епизод от анимето, просто нямам думи, много драматичен, а Шигено е велик. За мен лично този епизод е един от най-добрите в анимето. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
You got that right! Всичко, за което обичам спортните анимета ^^.
Но следващият епизод ще бъде много добър opening за четвърти сезон ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 12:27 pm |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Имат достатъчно материал и за пети сезон, стига да се решат
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 27, 2007 8:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
още се късам от рев! Не е честно! Не е честно! Горо трябваше да победи! Неговия отбор е истинския победител! Всички от толкова скоро тренират, а вече са толкова силни, че успяха да натиснат Кайдо! Само да не си бе контузил крака, само да бе добре физически и щяха да бият!!!
Поне спечели срещу Маямура, това наистина беше яко, но сега пак започвам да рева, заради думите на Мямура. "I you didn't burn yourself out with your stupidity, the could have gone on to become pros and the greatest rivals together."
Просто толкова го обожавам това аниме, вече е номер 1 в моя списък.
Едит послучай 26-ти еп:
Цитат: Току що изгледах последния еп от третия сезон на Major и в момента ми е до рев. Не мога да опиша с думи как ме кара да се чувствам това аниме. То просто толкова ме е трогвало, докарвало ме е до сълзи, до неистов смях, до моменти, в които удрям с юмруци по бюрото и викам "Направи хоум рън, направи хоум рън!" и до ситуации, в които ми идва да строша монитора от гняв. Това просто се превърна в любимито ми аниме още с първи сезон, но си позволих да го призная 4ак когато излезе предпоследния еп на трети. Преди това дърдорех само са драми от сорта на Фма, Крно Крусейд... Ама забравете ги тия!!! Major e анимето, което просто не мога да опиша до какво състояние ме докарва! Този непрестанен порив за самодоказване, в който Горо се намира прихванат, той е заразен! Тази непрестанна битка, която води, непрестанните му опити да прескочи всякакви разбирания за границите на човешките способности, той е най-уникалният герой, който съм виждала. Това е аниме е... абе не мога да го опиша с думи. Тези, които са го гледали сигурно ще се съгласят.
Едно нещо не мога да разбера е и то причината, че Major мина толкова незабелязано в България и Япония изобщо. Не знам дали е факта, че спорта тук не е кой знае колко популярен или нещо друго, но просто съм сигурна, че това ще е анимето, което ще препоръчвам на всеки срещнат и ще се боря за неговото популяризиране!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 01, 2007 9:57 pm |
SSJ Kisoso |
|
|
extasy написа: Това е аниме е... абе не мога да го опиша с думи. Тези, които са го гледали сигурно ще се съгласят.
Ти ли казваш, че нямаш думи? ^^
Анимето много ме впечатли от всички аспекти, също добре развито действие при всеки жанр, който се включва. Тя, extasy, не беше подготвена, че и други хора ще пишат, сега аз няма какво повече да допълня, освен че драмата си беше налице, ако не е този в другите части ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
9.5/10 ^^ до трети сезон.
Очаквам с нетършение четвърти!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 01, 2007 10:13 pm |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Този сезон имаше по-малко драматични моменти, но определено за мен четвърти ще е доста по-интересен, а и там ще има напрежение(и още нещо ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ). Ако на NHK им се ръсят пари спокойно може да направят и пети сезон, просто има материал и за него ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Много добро аниме, само където ме дразни как си говорят на игрището, е това е преувеличено, за това повече се радвам когато има мач на Ookiku Furikabutte анимето.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|