|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 1:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 28, 2007 8:44 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Amnesia написа: Я кажете някой филм с него ако има,да видя дали наистина е толкова бездарен Сега се сещам че се очакваше един друг сериал със него - Boku no imouto koi ni suru...or something like that ops: Излъчва ли се вече?И по-важното - превежда ли го някоя група? Ето тук има темичка за този филм http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?t=14493 Все още драпаме за него, ама няма А за филмографията му виж тук http://wiki.theppn.org/Matsumoto_JunMika-chan 666 написа: Бтв тоя филма Бамбино излезнал ли е или не е субнат щото аз намерих нещо в youtube Излезли са първите 2 епизода + субтитри за първия. Май ще взема да направя ей сега една темичка за него, като гледам, ще има интерес (Мика-чан, профилът ти е мяуууу )
Боже, тук за заформя тотална Jun-омания
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 03, 2007 9:01 pm |
|
sin_zaek |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 3:34 pm Мнения: 57 Местоположение: София
|
точно си догледах 2ри сезон... и ми е едно такова странно... хем хубавоо.. хем гадно, че няма повече..
както винаги Matsumoto Jun е сладурче... има някакъв чар в това момче и това е...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 03, 2007 9:26 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
sin_zaek написа: точно си догледах 2ри сезон... и ми е едно такова странно... хем хубавоо.. хем гадно, че няма повече.. както винаги Matsumoto Jun е сладурче... има някакъв чар в това момче и това е... Ми като няма, скачаш на други филми и сериали с него - най-добрата утеха
Ама какво се оплаквате, аз дето съм го качила тоя сериал, още не мога да го догледам
Бтв, на мен ми е някво жално за Шигеру-сан, тя мацката е готина, много ме радва, ама хич не й е леко с тоя Тсукаса Не знам дали тя няма да почне да ме дразни в някой момент, засега (около 5-ти епизод съм) страшно й симпатизирам и ми е много мъчно за нея.*въздъх*
А пък със Соуджиро и Юки въобще не ми се мисли какво ще става сега, като се появи първата му любов....уффф Защо не може всички да са щастливи? А и разбира се, Руи... не, не , това ми е най-голямата мъка! Вече не знам кой искам да спечели, кой с кого да остане и въобще дали накрая всички ще си намерят щастието? Надали....
[folk]Защо няма радооооост.......за теб и за меееееен......[/folk]
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|