|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 11:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Пет Фев 08, 2013 11:41 pm |
|
Cha0s |
|
|
|
Брутално, брутално имаше много смешни моменти и много добри особено с "леда". edit: Какво ли ще стане като се срещнат двамата
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Съб Фев 23, 2013 7:15 pm |
|
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
Не знам за вас, но Йошино много ме съмнява да е самият убиец... да я е убил по нейно желание или нещо от сорта (нямам търпение да видя продължението ) п.п. от както умряха 2-мата и ги съживиха, дотам беше интересното, след това някак си започна да куца цялото аниме и само оп и ед ми се видяха хубави и чак сега продължи да става интересно
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Нед Фев 24, 2013 4:40 pm |
|
Cha0s |
|
|
|
Не знам кой е извършил убийството, но съм сигурен, че дървото е контролирал човека. едит за новия епизод: Леле как ни се изплъзна това, че и тя е Магьосник. И най сетне видяхме някакво по внушително оръжие
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Пет Мар 01, 2013 11:43 pm |
|
faye |
|
|
|
Този момент чаках!! Как да не се радваш като някой извади оръжие поне 5 пъти по-голямо от него самия Но дам. Историята доближава края си
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|