|
Дата и час: Вто Фев 04, 2025 9:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Azumi 1-2 [J-Movie] Публикувано на: Чет Ное 23, 2006 2:10 am |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Инфо: IMDbЖанр: Екшън Година: 2003 Аудио: Японски Субтитри: Български и английски Качество: DVDRip - 592x320 Линк: (zamunda) ЦъкОпустошителни войни разкъсват Япония. Един стар ветеран, загубил сина си в битка, се заклева да събере отряд от отлично обучени убийци, които да отстранят васалите, управляващи страната, и подклаждащи неспирните кръвопролития. Азуми е едва 8 годишна, когато изгубва майка си - последният й жив роднина. Заедно с още 9 други деца, кръгли сираци като нея, бива отгледана и обучена в изкуствата за убиване на Шиноби. Мисията й е една: да изпълни клетвата на своя учител, без значение срещу кого трябва да насочи меча си - към омразните васали или към най-добрия си приятел. Инфо: IMDbЖанр: Екшън Година: 2005 Аудио: Японски Субтитри: Български и английски Качество: DVDRip - 640x352 Линк: (zamunda) ЦъкМладите убийци Азуми и Нагара продължават своята мисия - предотвратяване на гражданската война и залавянето на Масаюки Сатада, който е защитен от двете армия и опасен клан.
Последна промяна Naruto на Чет Мар 28, 2013 4:34 am, променена общо 14 пъти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 25, 2006 5:33 pm |
|
Dunan_Knut |
|
|
|
какво да кажа за азумито, ми.... забавно филмче, много на манга избива. Но не е нищо особено, даже по-скоро тъпо... А втората част не съм я гледала... бтв то има и трета http://www.bitenova.nl/tt/0o96m
И това не съм гледала
To и без тва в първата ми умря моя любим, така че за кво ми е да продължам....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 25, 2006 10:52 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Dunan_Knut написа: .. много на манга избива. Че какво му е лошото, че избива на манга? Dunan_Knut написа: To и без тва в първата ми умря моя любим, така че за кво ми е да продължам....
За Nachi ли говорим ?
Иначе на мен много ми хареса първата част, много ме разчувства, признавам си, а това с Начи въобще не искам да си го спомням . Краят, обаче, беше забавен, определено. Много ми хареса и музиката ..ех, защо и вторият филм не беше толкова добър ?!
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Ное 25, 2006 11:28 pm |
|
Dunan_Knut |
|
|
|
не, не Начи и той беше симпатичен. Моят тип не го даваха много, забравих му и името. Един със шалче, голям сладур..
този най-отдясно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Яну 26, 2007 12:43 am |
ukio |
|
|
|
Най-отдясно е HIROKI NARIMIYA. Филмите, в които участва са:
NANA 1 и 2, KAGEN NO TSUKI (Last quarter), GOKUSEN, AKIHABARA@deep...Играе и ведна от сериите на Kindaichi Shonen no Jikenbo 3/там е по-малък/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|