Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 7 [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 04, 2007 8:12 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Каква манга за самурай 7? :?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 04, 2007 8:52 pm 

ssj написа:
А ти кво очакваше да прочетеш в темата за анимето????????? Цените на картофите ли, то тука всеки пост е спойлер по тая логика. Гледаш анимето и тогава четеш темата и коментираш. Спойлерите са главно от мангата. Интересен човек си :o
Добре последно това спойлери от мангата ли са или от анимето...к моята забележка просто беше да се отбелязват малко по добре а не с едно СПОЙЛЕРИ, 1восигналната реакция е да мина на следващия ред, прочитам без да искам 2 думи и чак тогава успявам да спра...най малкото удряйте по един ред растояние :) няма значение конкретно за Samurai7, говоря по принцип.. :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 04, 2007 9:20 pm 
Аватар

Не няма спойлери... просто хората са ги отбелязали за тези, които не са изгледали анимето. Спойлерите се маркират, когато са от манга(ако има такава и е по - напред от анимето). Според мен всеки който чете темата, трябва да е готов да се наспойли здраво, ако още не е изгледал анимето... след като то е излязло от доста време хората не са задължени да маркират мненията си като "спойлери".

Иначе това е едно от малкото анимета, които са ме трогвали наистина. Особено тъжно ми беше накрая, когато сестричката на Кирара и самурая-машина (помня ли му вече името xD) не можаха да си спазят обещанието, което си бяха направили.

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 05, 2007 11:22 pm 
Аватар

elyon написа:
Аз ли съм единствената , която не понася Камбей? :? :hmm: Тоя страшно много ме дразни , не знам защо. Може би ми изглежда прекалено властен (може и да не е , ама на мен ми направи такова впечатление). Тя и Кирара взе да ме дразни много накрая ама карай... :roll:
Иначе ме кефят Кюузу (what a surprise :roll: :oops: :D ) , също и оня русичкия , Шичироуджи май беше и му бяха лепнали някакъв прякор. Също и оня машината ми допадаше. Особено прочувствен ми беше онзи разговор между него и сестрата на Кирара в една от последните серии :( Много кофти ми стана като накрая му видях само ботушките :?
Като цяло анимето е яко въпреки няколкото тъпи момента и на моменти забавеното действие :)

i men kambei me nerrve6e, zaedno s kirara. taq puk 6to obi4a6e durtiq, a katsu6iro 6to si trugna...? tctc

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2007 8:27 am 

Самурай 7 си е доста добро според мен, на ниво е и анимацията. Жалко само, че нямаше як злодей а само некъв глезло

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2007 8:41 pm 

Анимето като цяло е яко, но имаше напълно безинтересни епизоди(като например епизода "Спомени" нз кой номер беше). Камбей си е мъдър, харесват ми железния, Хейхачи, момичето с кристала и сестра й. Много дразни оня младия(така и не разбрах защо си тръгна??). По Киузо направо бях хлътнала и едва не се разплаках, когато умря (мн тъпа смърт как можа оня да го убие???) И края беше малко тъп (всичките интересни герои умряха). Но мисля, че или Камбе трябваше да умре или Киузо. Ако и двамата бяха оживели, щяха пак да се бият и анимето нямаше да има смисъл.(не върви едно и също нещо да се повтаря два пъти).Тъжно беше, когато железния умря.
Не разбрах Кирара младия ли обичаше или стария? Като размишлявах малко, стигнах до извода, че Кирара е обичала младия, а стария си е мислел,че обича него.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 07, 2007 5:35 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

zaribena написа:
По Киузо направо бях хлътнала и едва не се разплаках, когато умря (мн тъпа смърт как можа оня да го убие???) И края беше малко тъп (всичките интересни герои умряха). Но мисля, че или Камбе трябваше да умре или Киузо. Ако и двамата бяха оживели, щяха пак да се бият и анимето нямаше да има смисъл.
много си права,че не можеше да оцелеят и двамата,но според мен умирайки по този нелеп начин Киузо остава непобеден в двубой и не губи от очарованието си.В пьрвия момент избеснях че са му отредили такава глупава смьрт, но като се смислих на второ гледане, май така по-върви.А за разплакването - при мен не се размина с "почти" :(

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 07, 2007 8:57 pm 

Имаш право.
Забелязала(ако си момче-sorry) ли си най-противоположните образи в анимето?
Киузо е непобеден, а Камбе има само загубили битки. Но Горобе казва, че оцелелият е победител.Значи следва, че Киузо е загубил ,а Камбе е спечелил. Мисля, че теорията на Горобе няма много смисъл.
Интересно какво щеше да стане, ако Камбе беше умрял, а Киузо оживял?Какво щяха да правят героите?(то не че сега ми е много много ясно, де)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 15, 2007 3:44 pm 
Аватар
RyuKo FanSubs

Мисля, че Горобе итърси тази "умност" по-скоро от симпатия към Хейхачи, а не защото наистина го вярва.Иначе някак не мога да си представя Киузо и Камбе да си сменят местата, струва ми се нередно.А и не съм съгласна,че Камбе е эагубил - просто други са тези,които печелят от неговата победа, както си казаха в края на анимето.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 15, 2007 4:50 pm 
Аватар

Мисълта на Горобей беше мисъл на ветеран, не на самурай. И от тази гледна точка е абсолютно прав.

А Кирара си беше влюбена в Камбей, това според мен беше ясно като бял ден, но не искаше да стане гаф с младия... а то взе, че стана, по друга линия:V.

Как да ви го кажа... според мен Камбей би победил в един двубой. Киузо го беше наблюдавал преди да влезе в бой с него, и използваше две остриета, което колкото е трудно, толкова и помага... всмисъл, имаше си предимства... Че свършиха равно двубоя си, тъй си е... Но мисля, че Камбей имаше по-дълбока представа за нещата именно защото е бил свободен самурай много време и защото е водил загубени (не загубили) битки.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 15, 2007 7:26 pm 
Аватар

Някой може ли да ми каже кога и от колко часа точно го дават по AXN Sci-Fi,защото изгледах 3 епизода някъде и ме изкефи?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 15, 2007 9:59 pm 
Аватар

Ще се измъчиш като грешен дявол да хванеш епизодите по АХН, а превода е ужасен... най-добре си го свали....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 15, 2007 10:45 pm 
Аватар

За превода и аз имах някакви съмнения.Ще си го сваля,както казваш :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 03, 2007 7:29 pm 
Аватар

Да го беше написал в темата за субтитри.Иначе то е толкова кратко че не ти трябват субс :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 3:38 pm 
Аватар

Много е добро!!!!
Само дето Киузо умря :( :( :( :( :( :( :( :( :evil: :evil:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 7 [ 105 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]