Неее, ама тия хич не си играят. Откъде толкова, бре? Де да видим блъскачите к'во ше струват сега.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
Заглавие: Re: > Fairy Tail <
Публикувано на: Пет Яну 25, 2013 12:31 pm
6iblio
Еее автора малко прекали с бройката... Иначе видяхте ли, че ги предвожда Акнология? Чудно ми е какъв ще е резултата от турнира, който съще ще е нечуван..?
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Публикувано на: Пет Яну 25, 2013 12:58 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Със смесени чувства съм към този чаптър, не донесе нищо ново и съществено, което да ме грабне ... това с драконите дойде от никъде
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Супер главата, направо ми дойде като гръм от ясно небе. 6iblio, и аз забелязах това за Акнология. А, дали и другите драконите са от бъдещето...?
Публикувано на: Съб Яну 26, 2013 1:33 am
6iblio
Не мисля, че може да са от бъдещето, макар че нищо не се знае. Future Lucy има 12те ключа и достъп до Еклипс и така се е придвижила, ама драконите няма как. Едвали автора е направил 3-4 начина за пътуване във времето.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
Публикувано на: Съб Фев 02, 2013 3:10 pm
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Натсу както винаги готов за битка :Д , Луси от бъдещето лъже нещо, а на последната страница, последния панел, сянката sage of the six paths (the eyeeees)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 91 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения