|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пон Яну 14, 2013 1:51 am |
|
Shizaka |
|
|
|
Абе , в една група от facebook пуснали proof trailer на Блийч филма , който ще излезне през 2014 и го изтрили след 4 , 5 часа , понеже трейлъра е за март месец.Един приятел го е гледал и ми каза ... та да ви питам - някой хакер маняк от форума дали ще може да изкопче някакво линкче , или да ми го прати ? Копнах го , оти ми затвориха темичката
_________________ Пътят към сърцето на жената трябва да е влажен...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пон Яну 14, 2013 1:35 pm |
|
Legato |
|
|
|
Освен да е тази, ама днес си забравих слушалките вкъщи и не мога да я чуя.
_________________ It's a simple formula. The greater the tragedy, the greater the emotional effect.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пон Яну 21, 2013 2:48 pm |
Победа или смърт |
|
|
|
Мина доста време, може би 10-15 години, а споменът все още ми е в главата. Споменът за тази толкова силно емоционална анимация. Не помня много от историята, останали са само едни от най-силните моменти в паметта ми. Това, което си спомням беше следното: анимето проследява живота на кучета. В един момент от историята майка и син куче се разделят, поради някаква причина, майката се загубва и детето започва да скита да я търси. Почти умряло скита по улиците за да намери майка си. И другото единствено нещо, което си спомням е, че накрая майката е в една болница и синът я намираи и тя там умира. Това е ако не се лъжа точно в края на анимацията. Впрочем не съм сигурен дали това е аниме или детско, само знам, че е филм, не е на епизоди. Ако не се лъжа го даваха по БНТ.
Толкова време мина и постоянно на периоди се сещам за тази анимация, след което забравям и после пак си спомням. Ако имате някаква представа коя е или как мога да я открия, драскайте хора, ще съм ви наистина много благодарен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Вто Яну 22, 2013 4:53 am |
|
Veskou |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 16, 2008 12:55 pm Мнения: 699 Местоположение: UK
|
Малко преди Нова година, докато пътувах във влака, на около 5 метра пред мен имаше някакъв пич, който си беше пуснал някакъв военен сериал на лаптопа (сигурен съм, че беше сериал, защото изгледа 2-3 епизода). Почти съм сигурен, че беше американски, за войната в Ирак или Афганистан (предполагам, с тия пустоши къде другаде да е...). Така и не видях заглавие на сериала, а не се сетих да го попитам. Само мернах името на режисьора - беше нещо от сорта на Jon/John Gilermo, Gillermo, Gilemro, Gilormo... Доста варианти пробвах из Гугъла, но така и не намерих режисьора, а камо ли сериала... ПОМАГАЙТЕ! Кой е сериала???
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|