dadaadda написа:
Заглавията подбрани за тази категория са избрани от мен. Ако не сте доволни от тях имате разрешението ми да ме псувате.
Направо се учудвам как някои от заглавията изобщо са попаднали в тоя списък
Да не би runner-up-ите да са били малко, че си сложил всичко softcore излязло през 2012? Иначе с малки изключения всички са за 'best'.
My vote is actually based on which title managed to turn me on, but here's a little summary of what I think about all the participants:
Cele Kano - A butler and his ojou-sama.
What to expect: some do-S action.
What you get: plenty of "
ochinko" and "
omanko" uses.
Това беше с почти borderline анимация. На някои места бяха попрекалили с blur-a. И все пак ме дразнеше оранжевата коса на главния. И това, че беше циганин.
First Love - моят глас отива тук. Много добре нарисувано, приятна историйка.. Особено третият епизод ме скъса от смях
Harem Time The Animation - В това заглавие има хляб и ако не сте го гледали, то трябва. Защо? Ами защото авторът му е Tosh, разбира се! Отначало бях пристрастна да гласувам за него, но... в крайна сметка предпочитам да си гледам Tosh на image формат ><
Hime-sama Gentei! - Имаше много добри моменти. И идеята със сладоледа беше силно попадение (поне аз за първи път виждам такова идейно изпълнение). Вторият ми фаворит заедно с Tsugou no Yoi Sexfriend?
Koiito Kinenbi The Animation - Малко банално и безинтересно. И не обичам kemonomimi.
My Mai: Koakuma na A Cup - Ако го нямаше cross-dressing момента може би това заглавие щеше да ми хареса.
Ojou-sama Yomeiri Kousou! - Имаше история, при това добре скалъпена. Само че все пак нещо му липсваше. Damn, it's on the tip of my tongue... I just can't put my mind to it.
Tsugou no Yoi Sexfriend? - Хареса ми, нямам забележки. Всичко му беше на ниво. Но просто с този един излязъл епизод няма как да го vote-на best за 2012.
Uhou Renka - Не беше наполовина зле. Атмосферата беше приятна, имаше и някои хубави идеи (стаята с пианото например). Но с тези ретроспекции и прескачане от един времеви момент на друг, просто не става. Ако бяха направили time line-a линеен, можеше и да гласувам за него.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?