Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 50 [ 748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: > Fairy Tail <
МнениеПубликувано на: Пет Дек 28, 2012 2:11 am 
Аватар

3 чаптъра наведнъж добре ми дойдоха. Най-сетне показаха Люси както всички очакваха. Дано да покажат следващия чаптър тази немислима победа...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 31, 2012 1:47 pm 
Аватар

Супер си върви мангата според мен. GMG даде екшън доволно, а сега явно ни очаква пътуване във времето - какво по-хубаво. Още откакто почнах да гледам анимето и да следя мангата едно от нещата, които ми бяха най-интересни е какво представляват тези дракони, които търсят Натсу, Уенди и Гаджийл както и въпросите свързани с тях. Ако се върнат в миналото вярвам, че отговорите на тези върпости ще бъдат дадени, а и да не е така все пак Зереф и Акнология със сигурност ще присъстват, а те са не по малко интересни особено първия. Честно казано това с Акнология където им го обясни духа на дракона наистина ме изненада и ми се иска да видя повече за този момент, а това би станало само с въпросното пътуване във времето. Нямам търпение да Хиро да пусне следващият чап за да видя какво ще стане с Луси и най-вече дали съня на Шарла ще стане реалност и ако да причините довели до него..Изобщо GMG се очета като много добър арк поне за мен.

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2013 12:49 am 
Аватар

Аз предпочитам да не се връщат назад във времето. Първо не ме кефи като идея, второ не се знае мангаката до колко ще изпипа нещата...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2013 1:17 am 
Аватар

Според мен ще се върнат и няма нищо да направят.Точно заради това пътуване Наци и Зерев се запознават.

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2013 1:54 am 
Аватар

Е това нищо ли е? :D И "запознаването" в пълният смисъл на думата си беше на Тенроуджима острова. Действително Зереф може да знае за Натсу от подобно връщане назад във времето понеже така и не обясниха откъде го познава, но самият Натсу го видя за пръв път на въпросният остров, когато се сблъскаха с Хадес(Пурехито) и гилдията му. Ако има връщане назад както се надявам ще е на принципа, че станалите тогава събития са били необходимост за да е настоящето такова каквото е + екстрата, че ще се разяснят страшно много работи от невероятният магически свят на Хиро.
Другото, което се надявам е да включат Мейвис Вермилион (първият гилд мастър на Fairy Tail) за постоянно към титулярните персонажи понеже ме радва много откакто се появи.

МнениеПубликувано на: Чет Яну 03, 2013 2:31 am 
Аватар

deathrazor написа:
Според мен ще се върнат и няма нищо да направят.Точно заради това пътуване Наци и Зерев се запознават.

Много добра идея.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 4:03 pm 
Аватар

След толкова чакане мислех, че ще ударят на масата поне 2 чаптъра ама не би. Тоя не беше кой знае какво чаках да има някакви по сериозно развитие на тройният сблъсък с участието на Ерза ама явно следващата глава ще да е. Всъщност се заформиха и други два конфликта, които са ми интересни особено сблъсъка на Гаджийл да не говорим за нещата ставащи около Луси и Еклипс. Ама ще се чака кво се прави, но взех да си мисля, че може би това пътуване назад във времето няма да се осъществи поне не и сега.

МнениеПубликувано на: Нед Яну 06, 2013 4:58 pm 
Аватар

Този чаптър беше подготовка за мелето дето ще последва. Нищо интересно иначе.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 1:54 pm 

Явно Ерза няма да я бъде (което наистина е изненадващ финал ...)

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 2:43 pm 
Аватар

>People think she actually cut Erza
pls dont be delusional

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 10:40 pm 
Аватар

Хахахах, да бе, точно Ерза ще умре в толкова кратка битка, т'ва ще стане точно... никога. След пауър ъп-а на Ултеар, кохто всички получиха, точно Ерза не изпитваше никаква болка, което може да значи две неща: 1 - Изобщо не е станало по-силна, защото е нямало на къде повече (което не ми се вярва много много) и 2 - Прекалено е силна, че да я боли (което вече повече ми се вярва) :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Яну 11, 2013 11:19 pm 
Аватар

Холи латър :shock: , каква глава. Може пък мангаката да е решил да ни разнообрази, като ни лиши от Ерза. :shhh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 12:07 am 
Аватар

Т'ва вече не го очаквах :o

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 1:40 am 
Аватар

Гледам тръгнахте да оплаквате вече Ерза. :mrgreen: Абсурдно е изобщо да си помисли човек, че Хиро ще ни лиши от един от най-ярките образи в FT и то точно по този начин в 2 чаптъра. Остава съспенса какви точно са пораженията след този удар и доколко сериозни са. Не е изключено да се намеси и трето лице след като Минерва ги остави двете да се млатят. Щеше да е най-драматично да довтаса тоя Джелал понеже и двете са свързани с него и да влезе в битка с Кагура, но поне от тая картинка дето го дадоха изглеждаше, че не наблюдава двубоя им. Е поне едно е ясно следващият чап ще е един от най-чаканите за тази арка. :wink:

МнениеПубликувано на: Съб Яну 12, 2013 2:18 am 
Аватар

Въпреки, че не вярвам да я убие тук, Хиро вече я е убивал в Рейв, а и освен нея, там уби и Зигхард, който беше доста интересен образ.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 50 [ 748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]