|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 9:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 10, 2013 1:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41504_1382956267.gif) |
JohnnyQuid |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Spike написа: 4тата няма да я чета понеже е върху по-малко герой. Губиш, ма ти си знаеш.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 10, 2013 9:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4904_1381222709.jpg) |
Sharky |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 12:05 am Мнения: 1168 Местоположение: Сливен
|
Същото... 4-тата и петата до след средата се отнасят за едни събития през погледа на различни герои, като към края на петата вече историята продължава. Първо изгледах сериала, след това първите 3 книги ги прочетох за месец, като 2-ра и 3-та за 1 седмица, 4-тата беше толкова тъпа и се отнасяше до половината герои, за които въобще не ми дреме (Изключвам Кет, тя е просто Епик отвсякъде, но много малко) или за други герои, за които освен, че не ми дреме и не участват в действието много.... Та тази книга я влачех 6 месеца, сега по Коледа се напънах да я прочета и да изгледам пак сериала, голяма мъка, като само към последните 200 страници ми стана толкова интересна, че я прочетох на 1 дъх. Та, като гледах пак сериала ми беше 5 пъти по-интересен, след като знам всички участници, дори и маловажните. Ако втория сезон беше с една идея по-слаб за мен от първия, то третия очаквам да избие рибата !! Който не е чел, да знае че го чака много интересен сезон! ^ See what I did there ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) ?
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|