|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 5:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 28, 2012 9:02 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Спокойно, 2рия сезон ще е още повече от същото
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Дек 28, 2012 9:05 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Аз нямам против вторият сезон да е същото, стига анимацията и саундтрака да са същите и да има повече Sugita ;D
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 2:00 pm |
|
Freez3. |
|
|
|
Мен не ми харесва идеята за 2-ри сезон... Не казвам, че анимето е зле, напротив даже, но ако в вторият сезон съживят Вайсман... Иначе първият сезон ми хареса. Вярно, че много влачеха и чак след 6 епизод почна да става нещо съществено.. А за историята - накрая всичко беше обяснено... Аз само не разбрах 1 нещо: Защо мечът на Микото се чупеше с всеки удар върху Мунаката и накрая когато уби Вайсман и Безцветния направо си се счупи Преди това Мунаката беше казал нещо, че Вайсман нивото му е достигнал лимита и меча му е в лошо състоя ние ама така и не разбрах защо?
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 9:37 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Страхотно беше. По някаква причина бях толкова погълнат, че докато не го изгледах цялото не се сетих да пия вода дори о.0
10/10 :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Яну 04, 2013 12:28 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Freez3. написа: Защо мечът на Микото се чупеше с всеки удар върху Мунаката и накрая когато уби Вайсман и Безцветния направо си се счупи Преди това Мунаката беше казал нещо, че Вайсман нивото му е достигнал лимита и меча му е в лошо състоя ние ама така и не разбрах защо? Доколкото разбрах от това, което гледах този меч изразявал физическото състояние на своя притежател и понеже Микото е злоупотребявал със силата си, използвал я е наляво и надясно (i think), започва да губи силите си и заплашва да предизвика нова катастрофа, като онази за която разказват през цялото аниме. Затова Мунаката го молеше да отстъпи позицията си, като Червен крал и накрая се наложи да го убие. Също така му каза и че няма да има силата да убие един крал, а той уби всъщност два и затова нищо чудно, че накрая остана без сили. Иначе на мен ми е безразлично дали ще има 2-ри сезон или не. Анимето имаше долу-горе добър завършек, както каза почти всичко беше обяснено. Анимацията беше добра, останах малко разочарован от битките, очаквах нещо по-различно, повече динамика, повече екшън. Все пак ще гледам втория сезон, макар че не е като да го очаквам с нетърпение. За мен си остана средна работа - 6/10.
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Яну 04, 2013 4:40 pm |
|
pikapika3 |
|
|
Регистриран на: Пон Апр 06, 2009 4:35 pm Мнения: 1521 Местоположение: Кричим на Моста
|
Анимето започна малко като Yaoi, но постепенно стъпиха в крака и започна да ми харесва повече. За този сезон бих му дал 8/10, което е малко множко но догодина ако не се представят по-добре ще си го взема.
_________________ Т.1. Пика винаги е прав! Т.2. Ако пика не е прав виж Т.1.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Яну 04, 2013 11:14 pm |
|
TsukiAkari |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
pikapika3 написа: Анимето започна малко като Yaoi, То не само започна, но и продължи и завърши малко като такова.. Ама, така де, няколко бишита, дишащи в лицата си, не е голяма работа. Малко да се оплача от МС-то: Вайсман/ Широ/ Сребърният е един ужасяващо флегматичен герой. Като тръгне да обяснява или извършва нещо, машинално си подпирам главата на ръката и очите ми започват да се затварят. Особено в последния епизод едва успях да издържа скоростта му на действие. Имам предвид, сериозно? Докато Червеният и Синият крал се избиваха помежду си, той си летеше бавничко с чадърчето, говореше си по телефончето, обясняваше се там с няк'ви други и не знам си още какво, без изобщо да бърза за никъде. И разбира се като най-после се накани да се намеси в битката, Микото беше изчерпал голяма част от силите си и използва всички останали, за да убие Безцветния. Извод: Ако Широ не действаше с бързината на ленивец, Микото щеше да е жив! ;_; Никога няма да му го простя това. >.< Иначе музика и арт, всичко e шест! Давам му оценка 8,5/10.
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Яну 04, 2013 11:18 pm |
|
Freez3. |
|
|
|
TsukiAkari написа: pikapika3 написа: Ако Широ не действаше с бързината на ленивец, Микото щеше да е жив! ;_; Никога няма да му го простя това. >.< Грешка. Виж коментара на subzer0..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 30, 2013 9:17 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9844 Местоположение: PervTown
|
Нещо му куца на т'ва 1on1 fighter-че. Cut scene-чета много, ама game play-а куца. Cut scene-чета много, ама историята куца.
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Съб Ное 23, 2013 7:23 pm |
|
rurien |
|
|
|
Str3e7 написа: Пфф, това е едно от малкото анимета, от които нищо не помня... Май трябва да го риуоч-на Така е, защото нямаше какво да се запомни, повечето неща в него бяха напълно нонсенсикъл. Аз помня само последния епизод.
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|