|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пон Дек 31, 2012 1:47 pm |
|
delinquen7 |
|
|
|
Супер си върви мангата според мен. GMG даде екшън доволно, а сега явно ни очаква пътуване във времето - какво по-хубаво. Още откакто почнах да гледам анимето и да следя мангата едно от нещата, които ми бяха най-интересни е какво представляват тези дракони, които търсят Натсу, Уенди и Гаджийл както и въпросите свързани с тях. Ако се върнат в миналото вярвам, че отговорите на тези върпости ще бъдат дадени, а и да не е така все пак Зереф и Акнология със сигурност ще присъстват, а те са не по малко интересни особено първия. Честно казано това с Акнология където им го обясни духа на дракона наистина ме изненада и ми се иска да видя повече за този момент, а това би станало само с въпросното пътуване във времето. Нямам търпение да Хиро да пусне следващият чап за да видя какво ще стане с Луси и най-вече дали съня на Шарла ще стане реалност и ако да причините довели до него..Изобщо GMG се очета като много добър арк поне за мен.
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 1:54 am |
|
delinquen7 |
|
|
|
Е това нищо ли е? И "запознаването" в пълният смисъл на думата си беше на Тенроуджима острова. Действително Зереф може да знае за Натсу от подобно връщане назад във времето понеже така и не обясниха откъде го познава, но самият Натсу го видя за пръв път на въпросният остров, когато се сблъскаха с Хадес(Пурехито) и гилдията му. Ако има връщане назад както се надявам ще е на принципа, че станалите тогава събития са били необходимост за да е настоящето такова каквото е + екстрата, че ще се разяснят страшно много работи от невероятният магически свят на Хиро. Другото, което се надявам е да включат Мейвис Вермилион (първият гилд мастър на Fairy Tail) за постоянно към титулярните персонажи понеже ме радва много откакто се появи.
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Чет Яну 03, 2013 2:31 am |
|
6iblio |
|
|
|
deathrazor написа: Според мен ще се върнат и няма нищо да направят.Точно заради това пътуване Наци и Зерев се запознават. Много добра идея.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Яну 11, 2013 1:54 pm |
Hajutze |
|
|
|
Явно Ерза няма да я бъде (което наистина е изненадващ финал ...)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Яну 11, 2013 10:40 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Хахахах, да бе, точно Ерза ще умре в толкова кратка битка, т'ва ще стане точно... никога. След пауър ъп-а на Ултеар, кохто всички получиха, точно Ерза не изпитваше никаква болка, което може да значи две неща: 1 - Изобщо не е станало по-силна, защото е нямало на къде повече (което не ми се вярва много много) и 2 - Прекалено е силна, че да я боли (което вече повече ми се вярва)
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|