чрез метричната тежест на допълнителните филтри/декодери в системата (или допълнителни такива за собствено ползване (добавки/актуализации през нета)) инак - не:
Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file.
^ чиста/нова инсталация на 7ца + актуализациите до момента
Публикувано на: Пон Сеп 03, 2012 4:21 pm
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
То пишело чиста/нова, а аз прочетох честита нова. То може и да е близко. Иначе по темата: плеъра просто възпроизвежда. Той използва вградените в уиндоуса или в него самия кодеци, за да декодира видеофайла и да го възпроизведе. Някои плеъри използват само системни декодери, други като к-лайт, бс плеър и мн.др. си имат и собствени, които от време на време изчистват оформление на субтитри, премахват канали на звука или направо ги смесват. WMP използва само системни, т.е. за да гледаш с него трябва да си сложиш някакъв пакет с кодеци, аз лично използвам К лайт мега. Настройката за гледане се състои в един десен клик. Казват, че на СССР и толкова няма. МРС HS също е добър плеър и се слага с повечето кодеци. Него го използвам за проблемни формати за WMP, странното е, че има формати създаващи проблеми с възпроизвеждане на WMP, но са само 1-2.
Публикувано на: Чет Окт 25, 2012 6:53 pm
xPsychOx
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
От къде го измисли това 9.5.0? Версиите на MPC-HC почват с единица без значение дали си с последната или някоя по-стара. Ето ги всичките на официалната страница - http://sourceforge.net/apps/trac/mpc-hc/wiki/Changelog Иначе и аз не я виждам тая опция.
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме!
опа... досега се занимавах с едни документации и се оплеснах... K-Lite Mega Codec Pack 9.1.0 (когато излезе тази версия я видях в официалния, изчаках някъде 10 дена и я изтеглих от замундата Следващата подмяна на версия ще бъде на 10.0.0, ако стигне до там ) п.п. до вчера ми ги показваше чаптърите, но днеска имах малко проблеми и се наложи да преинстална компютъра, а сега като сложих отново кодек пак-а, чаптърите ги нямаше
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения