|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм : TAKEN 2 (2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 22, 2012 9:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23114_1344887526.jpg) |
Johnny Cage |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
![Изображение](http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5xq03ZOks1qdlpxso1_500.jpg) Режисьор: Оливър Мегатон В ролите: Лиам Нийсън, Маги Грейс, Фамке Янсен, Раде Шербеджия, Лиланд Орсер, Люк Граймс Жанр: Екшън, Драма, Криминален IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1397280/Световна премиера: 03.10.2012Описание: Продължението на хита от 2008-ма година отново разказва за бившия агент на ЦРУ, Брайън Милс, а действието се развива в Истанбул. Заедно с жена си, Милс е взет за заложник от бащата на убития от него похитител, който преди няколко години бе отговорен за отвличането на Ким Милс (дъщерята на Милс). Отново попаднал в тежка ситуация, Милс трябва да разчита на уменията си за да опази както своя живот, така и живота на близките си. TRAILER:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм : TAKEN 2 (2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 8:48 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Не беше никак зле. Намирам го за добре, че са избрали тази актриса да е съпругата, свикнал съм в други филми да виждам актриси, които не бих бил толкова притеснен да убият (не от чувство за естетика, разбира се), но тази ми хареса. И като качество е по-слаб, просто има нещо дето се разминава, но не знам какво е точно и не ме интересува. Просто минаха 4 години от миналия и за това време най-вероятно са се променили много неща и може да е и друг режисьор. Не съм дълбоко разочарован. Първия е по-як, но него съм го гледал 4 пъти. А рядко гледам филми повече от един път.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм : TAKEN 2 (2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 11:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4904_1381222709.jpg) |
Sharky |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 03, 2006 12:05 am Мнения: 1168 Местоположение: Сливен
|
Мммм бях с много ниска нагласа за този филм, като цяло ми хареса. Най-много ми допадна момента с гранатите, като изключим това и като дръпна чертата всъщност филма не беше кой знае какво, яките моменти ги бяхме виждали в предния, а имаше някои убийствено клиширани момента, като влака, накрая развръзката с лошия и някои други, по-малко фрапиращи, но също супер използвани. Въпреки това ми хареса по някакви необясними причини.
Последна промяна Sharky на Сря Дек 26, 2012 11:27 pm, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм : TAKEN 2 (2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 26, 2012 6:35 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Всъщност меморизирането на завоите и звуците от часовника бяха най-епичната част на филма. За рекламата на айфона мога да си затворя очите. Два пъти. Можеше много повече. Сравнен с първия, този е само в истанбул. Което е проблем донякъде. Предполагам, че албанските синчета ще ги покажат сега в трети филм.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|