|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 9:24 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Навсякъде трябва да има простотии бе ей... 10/10, gg! Я, вместо да се оправдавате колко лош вкус имат другите, си гледайте кефа с някое друго аниме. Тука сме ритарди и SAO number 1!
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 9:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
|
И свършиии... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Приятно аниме, на моменти успяха да избягат от клишираните неща и това допринася за историята. 7/10 за мен не беше нещо специално.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 24, 2012 4:05 am |
![Аватар](http://i46.tinypic.com/ip2o41.jpg) |
Burnx |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 19, 2010 7:41 pm Мнения: 2001 Местоположение: /a/
|
analgincho написа: Това е аниме не е направено за да ви се доказва или нещо подобно. Хората си печелят пари от това и затова го вършат ! Когато изкажете някаква оценка какво очаквате ? Да промените мнението на някой друг или да се направите на големи разбирачи за които това не е нищо особено? Тук беше зле , там беше зле тук беше добре там беше добре ... чакайте малко бе като го напишете това човека който анимира анимето няма да го направи точно по-вашия вкус. Надявам се да разбирате какво пиша ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Значи да затворим този форум или да го прекръстим на SAO фенклуб.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 24, 2012 11:31 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Според мен и кажа. -Ела те сега на село да ми разбивате плочата
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 24, 2012 1:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Е добре беше, отдавна не ми се беше случвало да изгледам аниме наведнъж (или поне 22-та епизода, които наваксах наскоро ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Бтв 2 сезон ще има, нали? Нещо ми подсказва, че няма да е със същите главни герои... май ще прочета новелите в скоро време.
Последна промяна loader на Пон Дек 24, 2012 1:37 pm, променена общо 1 път
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 24, 2012 1:36 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Burnx написа: analgincho написа: Това е аниме не е направено за да ви се доказва или нещо подобно. Хората си печелят пари от това и затова го вършат ! Когато изкажете някаква оценка какво очаквате ? Да промените мнението на някой друг или да се направите на големи разбирачи за които това не е нищо особено? Тук беше зле , там беше зле тук беше добре там беше добре ... чакайте малко бе като го напишете това човека който анимира анимето няма да го направи точно по-вашия вкус. Надявам се да разбирате какво пиша ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Значи да затворим този форум или да го прекръстим на SAO фенклуб. Да, само името можем да сменим на "Burnx професионален хейтър".
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 24, 2012 2:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5050_1356211206.png) |
Thaumaturgist |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Добро аниме беше, като нищо може да стане аниме на годината. Доколкото помня, надолу по темата бях казал, че много ме блазни темата за засядане в ммо игра, макар, че втората част бе по-особена откъм тази тематика. Като цяло, двете части с двете игри си имаха своите плюсове и минуси. Щеше да е хубаво ако втората част имаше повече действие като битки, повече контакти с други играчи, такива неща. Но и на това съм доволен. Краят не бе особено силен, особено с оня психопат накрая, ама карай да върви. Не ми допадна идеята за свободен достъп до кодът на играта, това просто убива същността й. Това със съвместимостта между един игрови свят с друг значи силен дисбаланс - някой си прави свят с леснодостъпни мощни оръжия и просто се мята в друг, където да маже наред, еми, не ме кефи. А и това, че е със свободен достъп просто си значи, че е въпрос на време още някой да се прояви като бог и да хване в капан играчите. Не знам дали върви да има втори сезон, както се спомена, завършено е. Както и да е, музиката за фон бе сила, все пак Юки Каджиура, 10/10 от мен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 24, 2012 4:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50011_1616894124.jpeg) |
Freez3. |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
loader написа: Е добре беше, отдавна не ми се беше случвало да изгледам аниме наведнъж (или поне 22-та епизода, които наваксах наскоро ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ). Бтв 2 сезон ще има, нали? Нещо ми подсказва, че няма да е със същите главни герои... май ще прочета новелите в скоро време. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ми говори се, че ще има... Обаче тоя път май няма да бъдат с мечове, а ще е шуутър...и със други герои може би.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|