|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 9:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 2:44 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Ехее каде отиде ти? На Pandora Hearts ost-а кърти мивки, а тука има една две мелодии и толкова. Анимето да сме го издигали на пиедестал чак пък... Определено става за гледане(Burnx, разбрахме, че ти се повръща тва да ти е за урок да не ядеш жълт сняг повече), но определено не е шедьовър.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 2:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Разгледай малко повече по чуждите форуми. Дори попаднах на клуб, чието заглавие беше нещо от типа: "Защо САО не е нищо особено?" или нещо друго в този ред на мисли. Дори в темата, няколко мнения преди мен 10/10, едно след мен 11/10 Не ме вини, че се опитвам да вкарам малко обективност
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 4:13 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22807_1396694861.jpg) |
Neychev |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
9/10 Доста ми хареса анимето...особено след като играя и аз MMO-та Ако трябва да запомня 2012 с някое аниме това ще е точно SAO. За продължение искрено се надявам да направят, само да не е тип шутър както спомена някой по рано... нека си останат към този си стил. Q: Само на мен ли ми се стори странно Асуна със коса цвят циан ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) след като Лийфа спомена,че само той не е със старият си вид?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 6:47 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33311_1357672121.jpg) |
pikapika3 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Апр 06, 2009 4:35 pm Мнения: 1521 Местоположение: Кричим на Моста
|
Така... Г/д съм съгласен с мнението на faye... наистина много шум дигнахте за това аниме. Беше хубаво, приятно... жалко, че Кирито не направи нищо на Асуна в последният еп, но пак се преживява. Сега чакаме продължението догодина... Sword Art Onlin 8/10
_________________ Т.1. Пика винаги е прав! Т.2. Ако пика не е прав виж Т.1.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 12:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49636_1413117687.gif) |
Anubiss |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
pikapika3 написа: По-скоро няма да забременее, а вече ще е бременна като почне втория сезон, само и само да не покажат нещо копелетата. Сега сериозно - лично на мен ми звучи уникално тъпо това. Едно от нещата, които много ми харесаха в анимето бяха героите, а да вкарват напълно нови... Не знам, май ще пропускам втория сезон ако е така. А пък и ако е шуутър... Заеби.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 12:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46206_1367095647.jpg) |
IceBreaker93 |
|
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
|
Anubiss написа: pikapika3 написа: По-скоро няма да забременее, а вече ще е бременна като почне втория сезон, само и само да не покажат нещо копелетата. Сега сериозно - лично на мен ми звучи уникално тъпо това. Едно от нещата, които много ми харесаха в анимето бяха героите, а да вкарват напълно нови... Не знам, май ще пропускам втория сезон ако е така. А пък и ако е шуутър... Заеби. Това са пълни глупости,то авторът каза,че SAO и АW нямат никаква връзка освен Nervgear'a и VRMMO. Никой няма да забременее,никой няма да роди дете,това са измислени приказки.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 7:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=562_1346255611.jpg) |
HepMu |
|
|
Хентаите явно само в главите ни, ама с този край Кирито няма как да не намаже една тройка Таа и на мен много ми хареса анимето. ( Особено с тези мляскания, пипала и разголвания, сценки в легло и т.н. :}}} ) Eдно от най-добрите за годината! (Но пиадесталът за мен си е за Hyouka) 9.5/10
_________________ My Anime List
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 23, 2012 9:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
HepMu написа: Хентаите явно само в главите ни, ама с този край Кирито няма как да не намаже една тройка Мдаа. Определено 8/10 :3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|