|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 10:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Пон Ное 19, 2012 9:13 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
MoonlightDarkness3 написа: Новия епизод беше много готин.Знае ли се колко епизода ще е анимето ? Мисля, че ще е 12. При положение, че тоя или следващия епизод ще им атакуват "базата"... И к'во... тая магьосницата е дух ли кво? о,о Все още ми е много интересно защо и как са убили Аика, но сигурно до последно няма да кажат ^^;
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Съб Ное 24, 2012 4:15 am |
|
Cha0s |
|
|
|
За момент си казах, край до тук бяха. Сега се разделят и се избиват. Иначе интересно как тази е все още към будните Този остров е някакъв мистериозен, сигурен съм ония забъркал някой трик.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Пет Ное 30, 2012 10:11 pm |
|
IceBreaker93 |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
|
Как само нещата се обърнаха на обратно, .
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Съб Дек 15, 2012 2:42 pm |
|
velush |
|
|
|
Бях ударил паузата на 7-ми и вчера догледах всичко излязло. Ъ? Целият този build up, за да получим сцената на горската пътека, която се проточи 4 серии и ще се точи още. Голяма излагация! Особено поведението на Самон, който от кадърен, всезнаещ и всеможещ антагонист изпадна до треторазряден водевилен злодей с всичките тези физиономии "Изловихе ме!" и разсъждения от вида "Този младеж говори пълни глупости, но тотално ме надцака!". Разваля се първоначалното впечатление. Значи пичът победил най-могъщата магическа личност (сестра си), сега няма достатъчно магически сили, знания, воля...и ъъъ...добре въоръжени и организирани подчинени...за да нарита задниците на някакви невротизирани аматьори тийнейджъри. Защо им даде толкова шансове и беше толкова отворен за атаки? Цялото това надприказване, теоретизиране и спекулиране с неизвестни...не че не ме забавлява в някакъв смисъл...но мястото му е в литературния кръжок "Хьока" (където им пукаше повече за метода, а не за решението на самите загадки), не насред битка, между хора на ръба на нервна криза, които решават съдбата на света. OK, може да не е чак толкова зле, но началото ми се стори малко по-амбициозно, а сега взе че го изби на стандартни шоненски монолози, съчетани с неизбежното превключване на действието точно в момента, когато стане наистина интересно. Според мен с дадения материал, можеха да измислят малко по-качествен пълнеж, вместо да разтягат до безкрайност едни и същи неща (да ги наречем "скелета" и "убийството"). Пък тъпата жертва ми е толкова антипатична още от началото. Нищо чудно да се самоубила, само за да може главните герои да се унищожат един друг . Цялото и поведение, интриги и провокации са толкова глупави и така гадно лъхат на plot device.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Съб Дек 15, 2012 7:22 pm |
|
Cha0s |
|
|
|
Така ти се струва защото последните епизоди се изиграват на едно и също място Според мен тази си е инцидирала смъртта си.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Нед Дек 16, 2012 10:17 pm |
|
Elionande. |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
velush написа: Целият този build up, за да получим сцената на горската пътека, която се проточи 4 серии и ще се точи още. Голяма излагация! Да, нещо проточиха работата съвсем -.- Много умни младежи,бе! Сега ще върнат принцесата,ще стане някакъв обрат и ще удължат историята, главните герои ще се изтрепят...Ха,да видим. Така добре беше почнало...
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Пет Дек 21, 2012 2:47 am |
|
krish |
|
|
|
Изгледах 11-ти епизод и би трябвало в следващия епизод, Пък и който е преглеждал мангата се вижда, че няма нищо нередно в събитията, няма никакви разтягания или умишлени забавяния на действията. Анимират си го както в мангата.
|
|
|
Заглавие: Re: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster (Есен 2012) Публикувано на: Пет Дек 21, 2012 9:14 pm |
|
krish |
|
|
|
Анимирането е супер, дано Bones ти говори нещо. За мен анимето е по-добро от Robotics;Notes и Medaka Box, но всеки си има вкусове. Предлагам ти да изчакаш да излязат още 3-4 епизода и тогава да го почнеш. Ако гледаш с БГ субтитри, анимето си го превеждат веднага. (Поне засега де.)
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|