|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 9:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Medaka Box Публикувано на: Чет Ное 01, 2012 2:37 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Най-вероятно, защото анкетата събира вотовете на всички четящи, независимо докъде точно са стигнали с мангата ^^''' Второто е, че анимето е до арките, където Акуне се появява често и все още няма активно участие на Кумагава и Ashin'in ^.~
Но мен по ме фрапира резултата, че челната тройка е само мъже xDDD Дали това не е таен намек, че половината четящи/гледащи са фуджошита??? I mean ... yeah, I read it .... but still
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medaka Box Публикувано на: Чет Дек 20, 2012 12:28 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Всъщност и спечели, и загуби <3 Е добре де, официално загуби ...но ние знаем каква е истината пък!!!! Ширануи се присъедини, Зенкичи и Кумагава са страхотно комбо (as always) и Зен ръси както винаги все awesome speeches, а Кумагава ... ех, Кумагава е съвсем друго нещо * гадината му с гадина* <3 Хах, чаптърчето адски ме израдва (особено като се обърнаха срещу Кумагава xD и когато Зен се намеси естествено *epic*.... като се замисля и когато Буук Мейкъра се появи, и когато Ширануи се разплака ... твърде много са >.<) PS С толкова много кръв предната глава, смехът в тази беше като манна небесна ...
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medaka Box Публикувано на: Нед Дек 30, 2012 6:00 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Края на втори сезон на анимето ме хвърли в лек шок. Много бих се радвал ако ми кажете покрития материал до кой чаптър отговаря, че чувствам ужасна нужда да разбера какво става след това. пп. Хвърлих око на тази тема клик - хоооули шит! Задължително трябва да почна да чета тая манга
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medaka Box Публикувано на: Нед Дек 30, 2012 11:43 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Бел, втори сезон 11-ти епизод отговаря на края на 55-ти чаптър - от там почваш ^.~ Последният 12-ти епизод втори сезон е от Medaka Box Gaiden - Good Loser Kumagawa Novel Version така че не е от мангата ;3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medaka Box Публикувано на: Нед Дек 30, 2012 2:30 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Arigatou Ставам поредния фен на мангата значи :3 Впрочем като си правя сметка на чаповете значи има материал за още поне 4 анимета *_*
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Medaka Box Публикувано на: Нед Дек 30, 2012 7:48 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
^ Ахам Оставащите (неанимираните все още) арки ще са: Student Council Battle Arc (свършва 92 чаптър) Kurokami Medaka’s Successor Arc (до към ~140 чаптър) Jet Black Bride Arc (което е 20ина чаптъра макс, значи че свършва около ~160 чаптър) Unknown Shiranui Arc (на която сме все още x3) Като се надявам поне 1-2 епизода още само за Кумагава.... Сега за 177-ти чаптър. Не, наистина нещо не мога да предвидя какво ще се случи в тази манга *fail*. Медака ме израдва на макс като се появи, но нещо много бързо се отърваха от един от най-сериозните лошковци-стратези досега x.x А ми остава само да се хвана за палците и да се надявам нашите *fresh* младежи да не бъдат мощно затрити набързо ;-; PS Бел, нали знаеш, че след тоав изказване, ще искам пряко включване в тази тема от теб?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|