|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 4:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46206_1367095647.jpg) |
IceBreaker93 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
|
Logrus написа: Ако ми кажеш сега къде видя хейт, ще съм ти много благодарен. Думичката "хейт" я използвате както си искате, без да се съобразявате с нейното значение.
--------
Новият чаптър ... тъжна работа... Към тебе не беше думичката хейт,порсот казвам,че всеки 3-ти или 4-ти човек казва Кубо локика,всичкия кусур давате към Белината. А новия чаптър дава ни полезна информация.Поне ще знаем от къде произлиза зампакто.Всеки член на нулевата дивизия си има специалитет.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 9:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42457_1346703576.jpg) |
hellsing87 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Малко смях и малко информация за нулевия отряд. Тази се оказа голяма чревоугодничка, ще ми се да я виждам по-често без реяцу П.П. Само да го нямаше Кон щеше да е добър чапа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 9:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Колкото и да се философства над Кубо логиката или каквото там му викате, нищо няма да се промени, така че излишно си блъскате главите. Но все пак и аз искам да кажа нещо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Битката, било то м/у шинигамита само или куиншита, или каквото и да е, не опира само до реятсуто - трябва и малко акъл, така че не е нужно да е победител оня с на-зверското реятсу... Зараки и атаката му с 2 ръце - логиката си е наред, просто някои заблудени хорица не я виждат. Един прост пример към тези хорица - пробвайте да цепите дърва с една ръка и след това с 2, и чак тогава се правете на философи. ПП.: Верно, стига с тва "хейт", защото това вече става банално. Както Logrus - използвате я когато и където си искате, дори и да не е правилно.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 10:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28527_1429526198.png) |
isena |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Мда, стига мъдрене Урахара е крадливо същество обаче. Освен техниката с горещия извор е изкопирал и техниката с обилното хранене
_________________ ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 19, 2012 3:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16571_1353238857.jpg) |
M1sT1kaL |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
VastoLorde96 написа: Зараки и атаката му с 2 ръце - логиката си е наред, просто някои заблудени хорица не я виждат. Един прост пример към тези хорица - пробвайте да цепите дърва с една ръка и след това с 2, и чак тогава се правете на философи. Поправка, зависи с какво цепиш дърва, ако цепиш дърва с брадва ясно, че с две ръце ще е по-лесно, но ако цепиш дърва с мачете или подобно късо приспособление, едната ръка е много по-удобна, не казвам че за случая сравнението не е продходящо, просто логиката с на Зараки замахването с 2 ръце не е изпипана и го обясниха подробно защо. Не може един персонаж да загуби от друг персонаж, а по-късно когато победилия в предишната схватка персонаж е супер мега хипер по-силен от себе си по време на въпросния двубой загуби от някого, Зараки да се пръкне и да го смачка. Няма я логиката... просто е.... А<Б1<Б2<В<А математически изразено изглежда така ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) И макар да не си падам математик, не мисля че ще има човек който ще каже че това е логично.... Не може най-малкото да е и най-голямо ( моля някой да не ми доказва с някакви странни математически методи че може, щото ще е много тъпо ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) в нормалния свят 3 ябълки не могат да са повече от 6 ябълки, кфото ще да е :d)
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 19, 2012 11:53 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
То по начало не се ли ползва за "косене" на по-тънички клонки .... да си чистиш път.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 19, 2012 1:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16150_1372075076.jpg) |
popcorn girl |
|
|
Мен пък ми е интересно дали тоя при когото отиват сега е първия от нулевата дивизия и какво са използвали шинигамитата преди Оетсу да съзаде занпактото ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ? Вярно, че в СС времето тече с различна скорост от това на земята, но излиза, че в двореца е още по-бавно, защото дедо имаше занпакто-Рюджинджака(или както там се произнася)-тогава на колко ли години е създателя на занпактото ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) ?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 19, 2012 5:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16571_1353238857.jpg) |
M1sT1kaL |
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
VastoLorde96 написа: Абе, няма да ти оспорвам математическите теореми по въпроса, а само едно ще ти кажа - успех с мачетето ![=))](./images/smilies/=)).gif) Въпроният пример приятелю е извадка от реалният ми живот, където редовно си цеяп дръвца в полеви условия с ръчно направно мачете, доста по-тежко от нормалното, и върши прекрасна работа! Но като цяло май не си ми схванал идеята на поста... There always is more than one way to skin a mongoose!
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 20, 2012 2:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Интересна глава, за следващата ще има бая обяснения и пояснения. Последните две квадратчета на тази страница КЛИК и следващата страница ме попиляха. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Веднага го вързах като подигравка с Торико.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|