|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 4:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 17, 2012 10:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50011_1616894124.jpeg) |
Freez3. |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Burnx написа: Cha0s написа: Много си брутален чоВек. Май не си чел новелата? Вий ся се ебавате тука.. Как ще направят такава тъпотия
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 12:16 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Burnx написа: Cha0s написа: Много си брутален чоВек. Май не си чел новелата? Не @todor1993 да @pikapika3 Прецаках се, ако това е истина, това което си написал.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 12:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
todor1993 написа: Freez3. написа: Мен пък ме беше яд, че тоя въобще я събличаше... Направо ми идеше да го затряскам през монитора... И аз така... :X Много леко мина даже. Може ли да си представиш ако можеш да го заколиш тоя изрод какво би му причинил? Лелее... Иначе ![:hat:](./images/smilies/hat.gif) за това, което faye каза на...33-та страница май. @velush Вярно, вярно. Както казах, може би "последно време" (последните 7-8...10) години гледам много повече неща и ми се набиват много. Преди някак си жанровете (или само нещата които съм гледал) са доста по-разграничени. По 2 героини на герой или нещо от сорта съм виждал редовно, да, но две е доста нормално. Ако тук бяха само Asuna и Sugu щеше да е супер. Но така де, пак да кажа, че все пак от старите анимета съм поглеждал доста по-малко и все са били предварително отбрани като са ми били препоръчани или съм виждал нещо интересно в тях. От новите няма как и се пробва...и всяка година от "пробване" се натъквам на все повече и повече фенсървис и хареми вкарани във почти висчко. All in all - съгласен съм с това което каза До момента не знам да са казали нещо за втори сезон. Спойлери за 25-ти и какво ще става не съм видял до момента. Те си казаха какво ще стане (или поне аз така си мисля...май ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Burnx написа: Cha0s написа: Много си брутален чоВек. Май не си чел новелата? Онова...16.5 или там кавото се водеше ли? Прес ми го беше линкнал след като ми каза да гледам SAO, но така и не го прочетох - само го прехвърлих и се чудих какво става в тая книга ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Но то май си е допълнително написано
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 11:42 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Абе ако искаш спойлер трябваше да кажеш само ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ама според мен е по-добре да не развалям шока
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 1:36 pm |
Freez3. |
|
|
pikapika3 написа: Малко спойлер към следващият сезон: Надявам се това са твои предположения?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 2:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
pikapika3 написа: Малко спойлер към следващият сезон: ^ Кралят на шаманите беше точно така Мега Спойлер!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 18, 2012 8:26 pm |
Freez3. |
|
|
Мерси, а къде я има на страници като тук - Burnx написа: Знам, че не е за тука въпроса ама...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|