|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 12:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 16, 2012 12:21 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Обаче беше изключително честна битка - Кирито дет е един господ знае кое ниво (да кажем 99то) срещу ... първо ниво аватар ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 16, 2012 11:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
|
Както си знаех, че Akihiko Kayaba ще се появи и ще му помогне. @pikapika3 Той я прегърна защото и е сестра просто успокоение т.н. А тя може си помисли друго. Мисля, че другия епизод ще започне с
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 16, 2012 2:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Колко отдавна беше цял епизод да ми се стори само няколко минутки, изтърколи се неусетно. Тъкмо се чудех даже и да я спаси как ще се справят с оня в реалния свят, пък той взе че сам се прецака. Ако е още жив сигурно ще има 1-2 неврологични отклонения или ще е инвалид с всякакви други мозъчни нередности ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Играта и целия екперимент ще се разпадне от раздухване по медиите или ще потъне в дън земя. Дори и да не го покажат или да го обобщят с 1-2 изречения, наште най-вероятно няма да се занимават повече с феи (пък и честно казано Кирито не му отива така flssdd написа: Чудно ми е и дали създателят наистина е умрял заедно с Аикард света. Ако и той се върне също ще стане интересно Дано да има по-скоро 2ри сезон (дали ще е с различно име? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Cha0s написа: Както си знаех, че Akihiko Kayaba ще се появи и ще му помогне. Явно и занапред може да го очакваме. Пък и той пося семетето за новия сезон Стига вече с катастрофи и коми и неочаквани неприятности и бедствия и разни клифхангъри. Време е за хепи енда и да вдигат сватба
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 16, 2012 3:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
|
А дано да няма повече коми, но на такова ми намириса в момента когато каза "сняг". Долния червей си получи заслуженото даже и с бонуси ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Иначе, дано да има и втори сезон. edit: Забравих да добавя, че и на мен не ми харесва много елфвката му версия
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 16, 2012 8:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44488_1354912910.jpg) |
todor1993 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Пет Май 06, 2011 11:09 pm Мнения: 17 Местоположение: Burgas
|
Freez3. написа: Мен пък ме беше яд, че тоя въобще я събличаше... Направо ми идеше да го затряскам през монитора... И аз така... :X
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|