|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 3:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikkitousen [Saga] Публикувано на: Пон Дек 10, 2012 6:57 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Аз пък му въртя трети реуоч. Сега търкалям 4ти сезон май :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ikkitousen [Saga] Публикувано на: Съб Дек 15, 2012 5:27 pm |
|
Loveless88 |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 25, 2009 3:53 am Мнения: 1132 Местоположение: Catania,Italy
|
само аз ли си мисля, че последните два сезона бяха пълен фен сървис?? първите два много ми харесаха. в първия битките срещу Ракуйо и Тоутаку. Рьофу също. втория сезон пробуждането на Гентоку и крайната битка на синия и златния дракон срещу червения също кеф на максимум. харесах 3ти и 4ти, само защото даваха много от Кан'у Унчо, тя ми е любимка, но като история нещо не ми хареса. нито интригите на Саджи Генпо в третия сезон, манипулирането на Рьофу, бях много тъжна да я видя такава смотана. и накрая простиха на Генпо, чак кака й вика накрая на Сонсаку. начи много шум за нищо. поне видях по-отблизо бойците на Кьоушу, и ми направи впечатление, че половината започват с КАК..Какоуен, Какоотон, Какуука. странна работа :Д не знам що ама Наньо най-смотани ми се струват. лидерката им е бака тоуши. Коукин е ревльо, само Рьому рита задници..останалите никви ги няма. Оуин се появява от време на време и оня големия който дори не си направих труда да му науча името докато друките училища имаха повече добри бойци както и да е.. хареса ми, но очаквах повече от сезон 3 и 4
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|