|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 4:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Съб Дек 08, 2012 3:45 pm |
|
shurima |
|
|
|
crazy_little_crow написа: Тц ... гледай това PV тогава ^.~
PS Да го пусна поне равностойно. Не че ще откажа някой да го гледа, но явно масово имате нещо против бишитата напоследък x3 Мисля че винаги 'сме' 'имали' хихи ;Р~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Съб Дек 15, 2012 1:27 pm |
|
faye |
|
|
|
Всъщност всичко се изясни -.- Щом Вайсман е нашия белчо, значи този на цепелина е Безцветния крал. Очевидно способността на безцветния крал е да взима контрол върху телата на жертвите си. По-всяка вероятност прави това и с Вайсман, но(интересната част) или Вайсман магически се раздвоява и придобива по-млада форма(слабо вероятно ), или двамата взаимно си разменят телата Времева линия: - Безцветният крал убива приятелчето от червените; - Вайсман, наблюдавайки действията му от цепелина си, за пръв път от много време променя маршрута си и отива директно на местопрестъплението, където залавя Безцветния крал; - Безцветния крал, обаче използва умението си и си разменят телата - Бута Вайсман от цепелина и продължава с нещата до тук в анимето. (белчо забравя от шока кой е и що е и хепи скуул лайф ис он дъ уей!) *Вайсман е жив, но не се събужда (сцената със златния крал), защото няма съзнание в тялото. Безцветният крал е отишъл на разходка за хаос. Не ми се вярва да ме изненадат с кой знае какво в оставащите епизоди. Горното ми се вижда достатъчно пасващо обяснение.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Сря Дек 26, 2012 1:18 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Брей, на това му останал само 1 еп до края, я да си го сваля :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Сря Дек 26, 2012 10:42 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Тези 13 епизода са безкрайно недостатъчни, за да опишат цялата история като хората. This anime is a trap. Но ако все пак ти се гледа готин арт с готин саундрак и нулев пълнеж, да, свали си го
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Сря Дек 26, 2012 7:41 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
lovelyangel666 написа: ако все пак ти се гледа готин арт с готин саундрак и нулев пълнеж, да, свали си го Няма как да го пропусна :3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Сря Дек 26, 2012 7:52 pm |
|
darealG |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
Бутам в листата.. Дано му дойде реда през следващата година. Няма достатъчно позитивни коментари че да го поркарам веднага.
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Сря Дек 26, 2012 8:06 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Belgarion написа: Все пак има лошковец с лоли, няма как да го пропусна :3 То и на мен ми стигат само VA-тата и OST-то за да го гледам, ама все се надявам, че останалите подбират
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Дек 28, 2012 3:37 am |
|
krish |
|
|
|
Свърши... Макар и с разбиващ арт и много детайли, историята си казва думата. Нещо не ме впечатли като цяло. Първи и втори епизод си бяха най-добре. А, сега след този край Втори сезон.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|