|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2012 11:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48781_1457887851.gif) |
Cha0s |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
А с тоя твоя спойлер си наръгах сърцето с нож ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Дано продължат над 25 епизода. Интересни неща имаше в спойлера ти ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Бтв в САО наистина е по - страхотен от сега, но просто там тематиката е друга за това.
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2012 1:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
lcool Цитат: можеше да помоли гилд мастърите да пуснат едно масово съобщение от сорта на "Аз съм Кирито от САО, имам нужда от помощ, моля всички да се съберете на северната порта" или там където се намира куеста ...и да го набарат админите, които... ...оптимистичен вариант - да преценят, че е cheater и да го баннат завинаги... ...реалистичен вариант - да се допитат до шефа, а той да им нареди да вкарат Кирито в кома и да го препратят на отделът по research (brain slug-овеге ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) за по-нататъшни експерименти... На мен пък епизодът ми беше безличен. Единственото забавно нещо беше, как онзи сополанко се жертва най-безсмислено.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2012 8:04 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44488_1354912910.jpg) |
todor1993 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Пет Май 06, 2011 11:09 pm Мнения: 17 Местоположение: Burgas
|
Cha0s написа: Много ми е отвратителен текущия му меч. Сравнявам го с тухла четворка. Хората който прочели новелата, ако може да ми отговорят. Имали продължение след като победи тоя пуяк Nobuyuki Sugou. Мечът му е ужас, много съм съгласен ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) (фен съм на 1h мечове ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ) . Като имаш предвид че го купи от някакво random npc... а и Сугу му се смееше... представям си колко е и хубав ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2012 8:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Защо по дяволите меча има значение Човекът не отиде да играе и да се прави на най-голяма имба в играта -.- Е, малко остава. Честно казано 2тората част ми беше по-приятна от първата, въпреки, че Сугу лично ме дразни.
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2012 9:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
За да не му се счупи пак меча jokes aside - на него не му трябва. Хубаво ще е да има някои готин бонус като на генерала, но за да си намери нещо такова ще му трябва много време. Отделно, че Greatsword-a тук му подхожда много повече. Начинът му на игра тук си е чист brute froce. Предполагам не по тази причина е с него, но за мен това допринася. Иначе втората част наистина идва много по-лека и приятна от първата. Другите как са? Аз уж днес почнах да чета новелата, но много ми се спеше и се отказах да е днес
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2012 10:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
23ти :3 Само не знам какво ще успеят да поберат в оставащите два епа.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2012 11:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
@Тодоре, -това е все едно да ми трябва химикалка и да се оплаквам, че тази която ми заемат не е позлатена Върши му работа на момчето и от там нататък хич не ми дреме дали е зелено ножче или клечка за зъби Е, това безразличие може да се отдаде и на факта, че не ме е хванало чак толкова анимето. Да се хванеш за меча, когато цялото аниме подлежи на порой от далеч по-значими критики не ми се вижда логично Колкото до новела - лично аз съм чела само до края на тази арка. В писмена форма, първата част на САО си беше почти перфектно разказче(то е и било първоначално предвидено до там да приключи всичко). Антипатията ми към сериите дойде от сайд-сторитата със Сирика, ковачката, Юи. Те са част от втория том и са елементи, които реално правят връзката с втората част на историята. Обаче Кирито се превърна в женски магнит и Асуна, която принципно трябва да е единствената и неповторимата главна героиня се избутва на 2ри план заради въздишките на разни момиченца. Акцентът в 1ви том е в връзката Кирито и Асуна, но нататък е просто харем. На предната страница имаше коментар, който очертаваше горе долу действието след 4ти том и като гледам нататък тенденцията с харема само се засилва :/
_________________ <3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 10, 2012 11:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Това дето изби на харем и на мен не ми хареса ама нали такива неща последните години продават анимета... Като не прекаляват с някои елементи се пренебрегва. Значи доста са го претупали. Аз по тази причина реших да го прочета - на моменти много избързваха с нещата и не обръщаха достатъчно внимание на неща, които изглеждаха доста важни за развитието на героите. Но кой знае защо ми хареса толкова много, че тези неща останаха доста на заден план. novel stuff
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 11, 2012 12:45 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Belgarion написа: 23ти :3 Само не знам какво ще успеят да поберат в оставащите два епа. Сигурен ли си, че искаш да ти отговоря
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|