|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 10:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2012 4:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=31634_1360151345.gif) |
Jo jan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
flssdd написа: Claymore написа: Е да де, ама като преживееш нещо такова, както е в техния случай, то ти остава някаква травма. Малко или много, все изпитват някакъв страх. Поне да ги беше попитал ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Като ги гледах и двамата бяха достатъчно положителни личности, че да превъзмогнат подобна травма Чудно ми е и дали създателят наистина е умрял заедно с Аикард света. Ако и той се върне също ще стане интересно Дано да има по-скоро 2ри сезон (дали ще е с различно име? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Може и да ги е - off screen. Нали са в едно училище всички + всички го познават понеже той ги спаси все пак. Или може и да ги пита сега. Чак последната серия разбра, че не е чак толкова силен за колкото се мислеше и ще му трябва помощ. Преди това се мислеше едва ли не за бог За 2-ри сезон - дано. Но ще е доста по-различно. novel:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2012 6:58 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Той сигурно щеше да бъде, ако си беше метнал парите не за благотворителност, а за екипировка ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Sword Art Online (Лято 2012) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 09, 2012 11:13 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Абе може да го отряза оня малкия, ама той натрупа бая точки с камикадзе магията.
Сега като се замисля, можеше да помоли гилд мастърите да пуснат едно масово съобщение от сорта на "Аз съм Кирито от САО, имам нужда от помощ, моля всички да се съберете на северната порта" или там където се намира куеста ...
Сигурен съм че не 1-2ма щяха да се отзоват за тоя дет ги е спасил от миналата игра (защото 100% не е единствения САОер дет е решил да пробва и новата игра, по една или друга причина.) Дори без гиър щяха да са полезни, само заради магиите най-малкото.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|