|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:19 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Дек 08, 2012 12:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28527_1429526198.png) |
isena |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Има теории, че градовете са всъщност тези използвани(чети унищожени) за създаването на всеки един от Нулевия отряд, и че на жителите им е обещан вечен живот в Royal Realm. Интересна информация за Ключа/ключовете. Описаха Аизен като Олицетворение на Злото ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ... а един мармот завива шоколада в станиол. Кадъра с Краля на Душите наистина ме навява на мисълта за нещо 'бездушно', както и препратка към последните думи на Аизен към Урахара, когато нарича Краля "това нещо", както и ми заприлича на Butterflyzen. Сещам се и за Hogyouku-то. Защо му е на Урахара да го създава и как го е захранвал с души? Аизен е използвал жителите на Ругонкай, но виждам защо е експериментирал и с Аранкари - все пак те са съвкупност от холлоу-и , а те от своя страна също са паднали човешки души. Връщам се на Урахара и на връзката му с Кралското измерение. Как така е взел проба от езерото ако не е бил там? Или е бил? И ако е така , кога е бил? И как Йоруичи се вписва във всичко? Урахара и Тессай са израснали при нея, тя е част от четирите благородни фамилии и разполага с items from the Heavenly Realm(печата за Феникса и Крилото). Иначе като цяло интересна и информативна фенсървис глава. Само дето имам повече въпроси от преди
_________________ ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|