|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 12, 2012 3:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2287_1364479654.png) |
faranar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
препоръчайте някакво фентъзи с як арт от сорта на ID и Legend of Mayan
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 17, 2012 2:30 pm |
faranar |
|
|
Мерси. За Archlord и Knights не бях чувал, останалите съм ги чел. Някакви други предложения? Berserk, Chronicles of the Cursed Sword и King of hell също съм ги чел
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 17, 2012 5:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12169_1414527044.gif) |
nozo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Übel Blatt, Shina Dark, Seiken no Blacksmith, Paladin, Youhei Pierre(това по към историческо бие), Majutsushi Orphen Hagure Tabi + Mix-а, Legend of Tyr, Magician, Fire Emblem-Hasha no Tsurugi, вече не се съобразявам с арта
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/F6/A2/8a495b68ab68f6a2.gif) ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 17, 2012 9:11 pm |
faranar |
|
|
мерси ще ги разгледам
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 04, 2012 11:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5109_1309157704.jpg) |
Valk0v |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Моля ви препоръчайте ми манга подобна на тая ненормална лудница shingeki no kyojin - невероятна е. Тоест искам нещо от тоя тип бруталити, по-възможност човечеството да е изправено пред унищожение от "неизвестен вид". Много е яка тая манга, ама е месечна и не ми е по нервите да я чакам
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 07, 2012 12:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46847_1348921337.jpg) |
k0k0t0 |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Това което търся го намерих случайно в "mangareader" когато натиснах "Suprise ME" бутона! Разправя се за Гигантско момиче което е тайна на военните.Не си спомням как но някак се оказа в училището в което ходи едно русо момче,което когато го погълне и дава "Power UP"(да кажем),но ако не го "върне" ще му бъде изсмучена душата(или нещо такова) Също си спомням че сестрата на момчето е няква нинжа(или подобно,страхотна с катана)майка му е починала,а баща му заедно със сестра му живеят в манастир(или нешо такова)! Грамадното момиче се бия срещу демони(мисля че).Един от учениците в училището е демон който иска Голямото Момиче(съжелявам но не помня имена!),и може да превръща тялото си в сабии! Също Русото момче е обещало на Голямото момиче да се оженят,има и няква американка с "ГОЛЯМ ТАЛАНТ" изпратена от американските служби(или нещо такова)! Това би трябвало да е достатъчно,не че не мога да напиша още просто ми омръзна!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|