|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 8:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Ное 28, 2012 11:25 pm |
|
krish |
|
|
|
^^ И то буквално. За малко Смоукър да замине... Интересна глава.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Ное 30, 2012 3:00 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
IceBreaker93 написа: И 2-та грешите... Но и ти не си прав, защото Лоби-в7 арката бе последствие от Арабаста арката, и като цяло историята с MR.0 може да се нарече един глобален арк, който къртеше мивки. Сега предстои да стане същото, тъй като нещата се повтарят и мен лично това страшно много ме радва. След фишмен арката, идва глобалната арка на новия свят - но вместо MR.0 имаме Фламинго. Той обаче е доооста по-напред и няма да падне лесно. Логично е да се мисли, че армията от зоани е на Мам, защото видяхме нейни "хора", но те бяха по-скоро БАШ животни, отколкото хора. И там идва моментът, че ВСИЧКИ императори са замесени с Фламинго по една или друга линия. Та аз залагам на нелогичния вариант- не е на Биг Мам, а си е на Кайдо. Единствения ненамесен досега император, който има дрезги със Шанкс (+1 хейт пойнт от Лъфи). Супер яко е, че има един снабдител за всички, това прави Фламингото по-голям от Император. `FireStarter` написа: доста силен чаптър.Много се надявам тва в края да е OHKO като срещу белами Дано си прав! Това ще стане традиция - хората на Фламинго отлитат с по един епичен удар. Само искрено се надявам това да не е абилитито на Лау, защото иначе ше се окаже че Верго е жив, че острова мое да се слепи, че САД-а няма да изтече, въобще - бълвоч. D= Искам това да си бъде clean cut, Зоро да "гринне" и всички да имат около 1 мин да напуснат острова, защото всичко е сцепено на 2 ИЛИИИИИИИИ тоя САД да спре действието на Шинокуни.. Донфламинго без да се хили обаче.. шит гот сириъс :D:D Много съм доволен от цялата арка, особено как Зоро стопи страстите на оная мацка...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Ное 30, 2012 4:41 pm |
|
deathrazor |
|
|
|
SayanMk написа: IceBreaker93 написа: И 2-та грешите... ...защото видяхме нейни "хора", но те бяха по-скоро БАШ животни, отколкото хора. Плодовете на Клоуна са още бъгави и видяхме какво става когато ги използваш(Момоносуке). Може би след като го изядеш не можеш на пълно да се върнеш в човешката си форма.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Дек 01, 2012 2:33 pm |
CommaMan |
|
|
|
Само аз ли мечтая Зоро да изяде Пантера Пантера или Саблезъб Саблезъб Smile. А и плодовете да могат да се ползват дори и ако имаш вече изяден плод - та Лъфи да изяде Маймуна Маймуна Smile и да се превърне в Monkey King D. Luffy.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Дек 02, 2012 5:58 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
^ Абе, не знам как го мислите, ама нали се сещате, че Луфи доста често пада в морето и естествено Чопър и Брук скачат да го спасяват. Та ако Зоро и Санджи изядат по един плод, тежко им на Франки и Усоп, щото Нами няма и пръста да си мръдне ПП.: SayanMk, това с Г-н 0 беше Алабаста сагата, а сегашната, която мислите, че ще е с Дофламинго, се казва Новия Свят. Аз лично не мисля, че ще е свързана предимно с Дофламинго, защото той и преди се е появявал като някое си шефче. Примери: Джая арка - шефче на Белами; Архипелага - шефче на къщата за търгуване с хора (само за тези се сещам в момента). Та, мисълта ми е, че и преди се е появявал за по един Ден Ден Муши разговор, ама не е бил главната цел.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Дек 02, 2012 10:57 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
E то и Михоук се е появявал за по 1 нож.. Всеки с времето си. Фламингото е "мистър дзеро" на новия свят, но доста по-мощен и в друг сетинг, ест. А самия факт че и преди се е появявал като "шефчето" говори колко сериозна фигура е. Ако ударят него, удрят целия подземен свят на Новия свят. На никой няма да му хареса, особено предвид връзките които има.. CommaMan написа: Само аз ли мечтая Зоро да изяде Пантера Пантера или Саблезъб Саблезъб Smile. А и плодовете да могат да се ползват дори и ако имаш вече изяден плод - та Лъфи да изяде Маймуна Маймуна Smile и да се превърне в Monkey King D. Luffy. Абсурд. Зоро и Санджи не трябва да взимат плодове, НО аз съм на мнение че трябва да вземат ITEMS които имат плодове. Това ще ги направи х10. Зоро и в момента и винаги е бил по-мощен от Лъфи, Санджи само ме е яд, че така и не го ъпгрейдват като хората. Трябваше да има армамент до сега, все пак Иванков го тренира ;/ Но представете си, че Лау всъщност има тотално различен плод, а този който му позволява SHAMBLES е на меча му, а? Дали няма да се окаже мега-мощяга... И съответно какво ще стане ако Зоро безкрайно разтягащ се меч, или нещо подобно на Ренджи на банкая... На Лъфи тоя плод му стига, че даже му е и много. Ще ми е интересно ако може да го изплюе по някакъв начин, какво ще излезе от него тогава...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Дек 02, 2012 5:31 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
^ Сега искаш да кажеш, че Луфи не е нищо особено без плода си, нали? Ама той го е изял още от малък и през всичките си години като гумен човек, той е тренирал като такъв. Искам да кажа, че се е развивал спрямо силата на плода му. Както казваше Кроко - фатката е да използваш силата на плода си максимално (или нещо такова), а той прави именно това. Точно заради Гому Гому плода той измисли 2рия и 3тия гиър и продължава да го осъвършенства. А колкото до Зоро и Санджи - няма как да покажат пълния си потенциал след двегодишните тренировки срещу такива малки рибоци като пехотинчетата. Трябва да си се изправят срещу силни врагове и както винаги да си ги разпределят за битка 1-1 - тогава вече ще се види кой от какво е направен.
Последна промяна VastoLorde96 на Пон Дек 03, 2012 1:58 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 03, 2012 2:01 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
Сори за спойлера, оправих го вече. Та, както казах, не може да покажат истинския си потенциал срещу слабаци... Монет, ако не се лъжа, беше жената пиле, нали? Еми к'во 1-1 като на Зоро по едно време му писна, изпъна си хубавичко краката и остави Ташиги да се спасява, но когато стана напечено си вдигна задника и от раз им показа разликата в силите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Дек 03, 2012 3:42 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
С този чаптър си идваме на думата. SayanMk написа: Но Санджи... Той се изправи срещу армамент и си счупи крака. От всички хора - ТОЙ - КРАК. Това бе доста разочароващ момент за мен и неоправдан. Санджи трябва да може да се мери със Зоро.. x2 Принципно смятам че този разрез е именно от плода на Law. Но верно да могат да се слепят обратно и прочее ще е фейл.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|