Дата и час: Пон Фев 24, 2025 6:16 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 14 [ 206 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм: The Dark Knight Rises (2012)
МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 11:04 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

ей, ти питаш аз отговарям
ако отговора не ти харесва твой проблем, няма да си променям мнението, за да се чувстваш по-пълноценен или да не ти наранявам егото
на мен ми хареса края на трилогията, беше приятно отворен и достоен, без провлачвания и източване на историята, за да се изсмучат повече пари
ако не живеех в свят, където се опропастяваха хубави трилогии като Междузвездни войни и Индиана Джоунс може би щях да съм мааааааалко по-несигурна в мнението си.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 12:16 am 
Аватар

Защо говориш глупости за егото ми,като аз зададох нормално въпроса,докато ти ме правиш на сляп фенбой.
Явно е нормално да се правим по форумите с по-изпъкващи речи,за да ни се "зачете" мнението?
Това,което искам аз да кажа е,че нито ти,нито аз знаем следващия филм що за стока ще е.Но да тръгнем да говорим наперено "айде запрете са вече,че ще развалите поредицата" е доста дръзко.И такива изказвания просто ме дразнят.Ти не си променяй мнението,на мен то не ми пречи,има къде по-квалифицирани хора от теб и мен да ги мислят тия неща,кое си заслужава и кое не.
Мисля,че това се отнася за всяко едно нещо-излизали са успешни книги,комикси,анимации поредици и точно заради успеха си никога не са спирали да продължават да излизат на бял свят.Ако има следващ филм за човека прилеп и не дай си боже бъде пълна боза,абсолютно нищо няма да ти стане нали?Но ако бъде нещо добро пък няма да съжаляваш нали?И нека аз си остана слепия фенбой,нека ми.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 1:53 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Това официално беше най-скучният филм от тази поредица.Не съм чел предните коментари, нямам и намерение.
Очаквах нещо, ако не по-добро от предните два филма, то поне на същото ниво.Пълно разочарование, за нищо не става вече!
Единственото хубаво нещо беше Бейл и то защото постоянно ми изникаваха спомени от психаря.Едва ли ще гледам нещо ново на Нолан повече.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 5:41 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

The Dark Knight написа:
Защо говориш глупости за егото ми,като аз зададох нормално въпроса,докато ти ме правиш на сляп фенбой.
Явно е нормално да се правим по форумите с по-изпъкващи речи,за да ни се "зачете" мнението?
Това,което искам аз да кажа е,че нито ти,нито аз знаем следващия филм що за стока ще е.Но да тръгнем да говорим наперено "айде запрете са вече,че ще развалите поредицата" е доста дръзко.И такива изказвания просто ме дразнят.Ти не си променяй мнението,на мен то не ми пречи,има къде по-квалифицирани хора от теб и мен да ги мислят тия неща,кое си заслужава и кое не.
Мисля,че това се отнася за всяко едно нещо-излизали са успешни книги,комикси,анимации поредици и точно заради успеха си никога не са спирали да продължават да излизат на бял свят.Ако има следващ филм за човека прилеп и не дай си боже бъде пълна боза,абсолютно нищо няма да ти стане нали?Но ако бъде нещо добро пък няма да съжаляваш нали?И нека аз си остана слепия фенбой,нека ми.

говоря за егото ти щото ако не беше наранено, нямаше така да подпитваш защо си пробутвам "напереното" мнение, дето явно ти боцка толкова много на дупето че да изпишеш 4 реда защо аджеба съм говорила за квото и да е
бахти, горко му на тоя дето не се подмокря от щастие при поредното продължение.....

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 7:00 pm 
Аватар

Мисля,че мнението ми излишно го цитираш след като не се съобразяваш с нищо,което съм изписал.
И пак ще го кажа,вече за последно -Тъпо е,за нещо,което не е дошло на бял свят да си толкова категорична и дръзка в изказванията си.Нима си мислиш,че става въпрос само за Батман и затова се "паля" и "подмокрям" в случая( запазвам доброто отношение)?Пробвай пак в някоя друга тема за друг филм или каквото и да е.И да фенбой съм :stars:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 7:51 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

добре, явно трябва да бъда по-конкретна
The Dark Knight написа:
Мисля,че мнението ми излишно го цитираш след като не се съобразяваш с нищо,което съм изписал.

като смятам, че пишеш глупости.....или пардон, хванала съм се за едно нещо, което си написал и съм предпочела да игнорирам останалото, щото смятам, че пишеш глупости

The Dark Knight написа:
И пак ще го кажа,вече за последно -Тъпо е,за нещо,което не е дошло на бял свят да си толкова категорична и дръзка в изказванията си.

Аз пак не мога да разбера теб какво те бърка цялото нещо. Още по-малко ми пука дали го смяташ за тъпо или не. Имам си причина да го мисля. Никъде не съм отсякла със сигурност, че ще е така, просто НЕ ВЯРВАМ, че ще е иначе. :o

The Dark Knight написа:
Нима си мислиш,че става въпрос само за Батман и затова се "паля" и "подмокрям" в случая( запазвам доброто отношение)?Пробвай пак в някоя друга тема за друг филм или каквото и да е.И да фенбой съм :stars:

Да, мисля, че именно щото си фенбой се впрягаш за тва, че някой мисли нещо различно от ОУ ЛЕЛЕ ТВА ЩЕ Е БАХТИ ВЕЛИКОТО ФИЛМЧЕ. Нито си първия нито си последния. Само че никой не е тръгнал да ти държи сметка, защо аджеба толкова вярваш, че това няма да е разваляне на трилогията, нали? Може би щото повечето смятам за безсмислено да убедиш фенбоя в нещо различно от "това е епично"
Аз за сметка на това обичам кратки завършени неща, направени като реверанс към гледащия, а не към парите му и края на батман, колкото и да намекваше за продължение ми се стори достоен завършек на цялата история. Извинявай, ако предпочитам каквото и да е било развитие да седи във въображението ми отколкото вероятността (и то голяма) да го гледам окепазено на екрана......и на всичкото отгоре да хвърля пари за него на вятъра.
И не думай, с тоя ник изобщо не подозирах, че си фенбой :idea:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 7:56 pm 
Аватар
Културовед

И на мен изобщо не ми хареса тази част. Всичко беше скучно и крайно предсказуемо. Даже и бойните сцени съкваха. Уж екшън - очакваш тая част да е издържана, апък... ;?
И на края на филма - Брус Уейн пак жив и изобщо не изглеждаше като човек който е изгубил огромното си наследство.

Левит да ме извинява, любим актьор ми е, ама си мисля, че няма да ми хареса в екшън в ролята на Робин.
А относно нов филм - уж си оставиха вратичка за нов филм от същата поредица, а ще правят "филм-рестарт"? Пак? Ъмх. ;?

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 9:45 pm 
Аватар

The Dark Knight написа:
И пак ще го кажа,вече за последно -Тъпо е,за нещо,което не е дошло на бял свят да си толкова категорична и дръзка в изказванията си.

Цитат:
Никъде не съм отсякла със сигурност

Цитат:
НЕ ВЯРВАМ

Тук някъде му изтървах логиката.Нали точно за това става въпрос.
The Dark Knight написа:
Нима си мислиш,че става въпрос само за Батман и затова се "паля" и "подмокрям" в случая( запазвам доброто отношение)?Пробвай пак в някоя друга тема за друг филм или каквото и да е.И да фенбой съм :stars:

Цитат:
Да, мисля, че именно щото си фенбой се впрягаш за тва

Едно е да си мислиш,друго е да го знаеш със сигурност.Всичките ти постове дотук се основават на едно твое мислене.Мисля,че това доста говори досега.
Цитат:
обичам кратки завършени неща, направени като реверанс към гледащия, а не към парите му и края на батман, колкото и да намекваше за продължение ми се стори достоен завършек на цялата история. Извинявай, ако предпочитам каквото и да е било развитие да седи във въображението ми отколкото вероятността (и то голяма) да го гледам окепазено на екрана......и на всичкото отгоре да хвърля пари за него на вятъра.

Значи въобще не си за Батман.За този персонаж могат да се направят редица много по-добри екранизации от тези,които всъщност са излезнали досега,но естествено ти много ги разбираш тия работи и не може да има по-достоен завършек според теб и НЕ,въобще не си категорична,ПРОСТО не вярваш.Ъхъ и затова дотук трябва да се ограничим с филмите,защото знаеш,че няма по-велика история от тях,че всяка следваща ще бъде пълен шит.
Цитат:
И не думай, с тоя ник изобщо не подозирах, че си фенбой :idea:

Че аз нещо друго ли казах?

та този диалог е безсмислен,затова съм off.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 11:14 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

споменах ли че пишеш глупости? :lol: Похаби толкова много редове, за да кажеш едно голямо нищо

И пак ще ти кажа, тва че те боли дупето от моето мнение не значи че трябва да ми държиш сметка за него, още по-малко пък да седиш и да ми обясняваш кво би трябвало да гледам :baby: като не ти харесва - to the left.
П.П. И да, тва че МИСЛЯ, не значи че съм prophet. Ако си очаквал нещо друго - май дупето ще те боли още повече.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 30, 2012 11:42 pm 
Аватар

Хей, УОУ! Calm Down You Two! :icecream:

МнениеПубликувано на: Съб Дек 01, 2012 10:43 am 
Аватар

Стига бе, тамън стана забавно :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 14 [ 206 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]