|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 28, 2005 8:27 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Япари... всички фенчета на Хеллсинг скочиха
Хуу хуу.... ваше си мнение, Нарутовци такива
Движещия се замък не ми хареса... damn... защо ли.... И аз се учудих от някои заглавия, докъто набирах инфо за Гонзо, но преди да знам, че нещо е тяхно, то вече не ми е харесало, а вече мога и да ги познавам тия техни анимета деа... Няма да коментирам аниметата им, както вие почнахте де... говориме за общия случей, като говориме за някое студио - всичко на куп.
Обща оценка на студиото (4) от 10.. Ще пусна анкета...
Последна промяна SayanMk на Съб Окт 29, 2005 10:47 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 28, 2005 8:46 pm |
|
Roland |
|
|
|
9-ка твърдо. Не че имам студио като за 10 де, просто никой не е перфектен Обаче си ги обичам много.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 28, 2005 10:02 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Много ги уважавам заради любимото FMP! Други техни неща които са ми харесали са kiddy grade и bakuten, а останалото е средна работа. "главния мухлйо" в bakuten, който някои спомена по нагоре всъщност не е главен и участва
само в първите няколко епизода доколкото помня.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 28, 2005 11:40 pm |
|
Mao |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 6:34 pm Мнения: 513 Местоположение: Higher ... where blind men see ...
|
Абсолютно не на мнението на Саянски . Като гледам това студио е направило нещата, които адски много са ми харесали.Не най- любимите, но все пак ;р .... Не виждам нищо лошо в многото цветове, аз лично обичам по-пищните пейзажи и тн., така че за мене това си е плюс на продукциите им. От нещата, които изредихте и съм гледала, съм доста доволна, от някой дори възхитена. Оценка 9 от 10 - както каза Roland, никой не е съвършен. Мен примерно малко ме дразнят, че
killua написа: бутат голеееми роботи и големи кораби във всякакви епохи
( killua-chan го каза най-добре ), ама компенсират със страхотна атмосфера :] .
_________________ 4ever & ever, baby ;*
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 28, 2005 11:55 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Mao написа: Мен примерно малко ме дразнят, че killua написа: бутат голеееми роботи и големи кораби във всякакви епохи ( killua-chan го каза най-добре ), ама компенсират със страхотна атмосфера :] .
Те големите неща допринасят за страхотната атмосфера [last exile примерно]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 29, 2005 12:05 am |
|
killua |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
8
добро е студиото...
но си мисля, що не се направи обща тема за студия, а не за всяко да правим нова тема
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 31, 2005 10:58 pm |
Flame |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 21, 2005 11:39 pm Мнения: 65 Местоположение: the doors of perception
|
ами добри са гончо, лично аз ги уважавам
пък и ако не се лъжа и Gankutsuou беше тяхно, така че биг респект - това ание сериозно ме впечатли
_________________ Глупавият човек се учи от грешките си, а умния - от грешките на другите...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 04, 2006 9:29 am |
|
velush |
|
|
|
Plama_chan, почти ми взе думите от устата за Vandread...
Хора, имам чувството, че малко от вас тук са го гледали. Т.е. очаквах повече похвали или псувни по негов адрес, а вие нищо...
А всъщност Vandread е доста добре направено аниме.
За Гонзо това мога да кажа - те са добри професионалисти. Вярно е, че залагат предимно на комерсиални заглавия със стандартен сюжет и че понякога оплескват края на проектите, но това е реалния свят - постоянно не достига време и пари. Не може да се каже, че са ми любимото студио, но съм прекарал приятни часове с продукцията им, а и са доказали, че когато се стегнат може да направят хубави неща.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|