|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 17, 2007 12:08 am |
|
MapuHcku |
|
|
|
lameraa написа: дано да излезе 2-ри сезон макар 4е не ме грабна това аниме толко мн аМа пак става за гледане жалко 4е оня главния там е по4инал дето е измислил как да се направи анимето ина4е ве4е би трябвало да има 2-ри сезон ..
Нали историята е продължена от неговия прриятел, с който са работили заедно.Само трябва да си намериш от някъде мангата, за да разбереш продължението
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 18, 2007 3:33 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Хареса ми много!Действително персонажите са застъпени доста слабо, но..Въпреки недостатъците си анимето грабва.Добро е!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Юни 01, 2007 6:45 pm |
|
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Арта направо ме размаза . Като цяло анимето е добро, има наистина още доста какво да се иска, но все пак е добро. Очаквах малко повече сериозно действие, но то пък само в последните 2 епизода ... Но става, хареса ми, подразни ме само отворения, край но поне знам, че за сега не е някакъв прецакан край, въпреки, че не завърши и напълно щастливо.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 07, 2007 12:06 am |
|
Mady |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 2:52 pm Мнения: 114 Местоположение: София
|
Хубаво се получи анимето. Завладяващо.
Жалко, че автора на романите вече не е сред живите, така че и да искаме край, различен от отворения трудно ще го получим
Астроше Асран и Йон са ми любимите герои от тук. И Катерина, естествено.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|