|
Дата и час: Пон Дек 16, 2019 2:53 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Фев 23, 2007 12:39 am |
 |
KnX |
|
 |
|
Funky-kun написа: дае то тфа добре ама гледах чи има опции за зони при XviDа а не ми се четеше допълнително за avisyntha , ма тъй кат гледам ши тряя карам по трудната иначе 2пасовото е добро, но искам да нашмуля още битрейт на някои сцени (с нойз) за сметка на други 
ми ако това го направиш ръчно ще изглежда мях
или няма да направиш нищо
been there,done that,tasted shit.
_________________ bah
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Нед Юни 03, 2007 10:54 pm |
 |
Funky-kun |
клош antisleeper |
Регистриран на: Пон Май 29, 2006 11:53 am Мнения: 1964 Местоположение: St. Gallen, Switzerland
|
тфа и на мен ми се е получавало 1-2 пъти, май ако рендвам на файлове от/на десктопа и програмата няма привилегии да направи статс файла там
ако и ти така правиш пробвай някъде другаде и може да стане
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 18, 2007 7:11 pm |
 |
IvanTheChemist |
|
 |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1819 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Опитвам си се аз да конвертирам какъвто и да било видео файл в h.263 .3gp и не става. Опитах поне 3-4 програми и всичките се дънят зловещо. Какво ми трябва за да мога да конвертирам свободно във какъвто и да било формат? Някой имба кодек пак? Искам да мога да гледам Клеймор на телефона си Sad . Nokia 5300 ако ще помогне...не е баш АМВ въпрос, ама е свързан конвериране ^^
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юни 18, 2007 7:27 pm |
FlameHazel |
|
 |
|
Аз си качвам всичко на телефона с програмата Replay converter...изтегли си осеммегабайтовата версия от дата.бг...Не знам дали ще стане от h263 на 3gp, обаче от всяка друга компресия, която съм опитвала е ставало конвертирането
/сори за спама
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|