Logrus написа:
Mantzikert написа:
Посредствина групичка в музикално отношение, която е известна само защото от двадесет лигави пуберки си ги представят в мокрите си сънища. Самото им излъчване впрочем е гейско, дори и за глем епохата.
С една дума- шибани позьори!
Да бе, нали, как не се сетих. Сигурно и аз съм лигава пуберка, дето сънува гейски посредствени музиканти, които на всичкото отгоре са и шибани позьори.
пфу
Жалка работа ... сигурно ако не се пее за сатаната или как трябва всички да бъдат избити, или колко е скапан живота, музиката не струва ???
Бъди така възпитан да добавяш едно "според мен" към мненията си, но така или иначе имаш от мен един
п.п. прощавай два са
Аха. Значи сигурно като съм метъл- ям дечица, ходя с ченобял грим по улиците, принасям в жертва на боговете хамстери и с отверка си режа вените.
Както и да е.
80-сетарския рок е на изживяване. За времето си Гънс са били добре. Но все пак има еволюция и развитие също в музикалните стилове. Не говоря само за метъла. Я чуй примерно The Eels или някоя друга по- нова инди-рок група, която поглъща със майсторството на изсвирването си китаните рифове на някои доста "известни" групи.
В момента точно на ГНР 99% от феновете са точно така посочените от мен лигави пуберки, дето до вчера сигурно и чалга са слушали, ама завчера издухали праха от плочите на Прадядо си и днес се правят на великите МЬЕТЪЛЬЕ!!!!
И да. Имам и лична причина да ги мразя. Много хора биха се гръмнали ако им се наложи за една цяла нощ да изслушат дискографията на една единствена група наведнъж, като всяко четвърто парче щоето се пуска е най- известния им хит.
И младежо. Нямам нужда от два. Моят ми стига.
Като те гледам обаче на теб са ти по- нужни.