|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 2:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Skip Beat (manga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 20, 2010 12:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23535_1368395493.jpg) |
Shika_Tema |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пон Апр 07, 2008 1:12 pm Мнения: 54 Местоположение: ТокИо ~ DreAm-LanD
|
незнам дали темата я има, но търсих ... не намерих и се учудих... ![Изображение](http://i511.photobucket.com/albums/s356/shadowfoxgwen/201-1.jpg) SKIP BEAT Автор: Nakamura Yoshiki Година: 2002 Жанр: Comedy / Drama / Romance / Shoujo Брой излезли глави: 157+ Описание: Историята се развива около главната геройня Kyoko Mogami. Отначало тя е типичното добро и мило японско момиче, което обича много своя приятел от детството и прави всичко по силите си (работи) за да му помага , но всичко приключва след като тя разбира, че е била използвана през цялото време като робиня. От милата и състрадателна, тя се превръща в истински "демон" желаещ отмъщение - започва работа в шоу-бизнеса с една цел да победи Sho Fuwa, да го накара да съжелява и да иска прошка от нея. Но нещата вземат обрат... Отначалото като четах мангата не ми направи голямо впечатление, но после тотално се заребих... Ако има желаещи да обсъждаме новите чаптъри... ![:balloon:](./images/smilies/balloon.gif) welcome
Последна промяна Shika_Tema на Пон Май 10, 2010 4:22 pm, променена общо 3 пъти
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Skip Beat (manga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 26, 2010 6:52 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
А! тъкмо ми беше минал мързела да правя аз тема :3 проблема ми с тая манга е, че толкова засукаха действието, че при тази скорост на излизане забравям каквато и да е била подробност
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Skip Beat (manga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 22, 2010 5:40 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Anime Start/End Chapter Starts at Vol 1, Chap 1 Ends at Vol 11, Chap 66
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Skip Beat (manga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 06, 2012 1:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16981_1346186982.png) |
PartyMonster |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Аман бе, за не знам колко години нищо се не случва ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Той само си драматизира с гафоветe от миналото му на блондин, тя само си измисля оправдания, за да не си осъзнае случайно чувствата и най-сетне да видим някакъв прогрес. Поне да дадат още моменти с натриването на носа на мазния манипулативен Шо или някоя изцепка с Бигъла xDD Някак направо не вярвам в следващия чап да има продължително развитие. Най-много Рен да се напъне да каже нещо и взаимно да излязат с извинението, че са се вживели по грешен начин, "осъзнавайки се" ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) За целувка и дума да не става, въпреки че им е време like обикалят се като куче- пържола от началото на "кариерата" й ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Мангата има нужда от действие!! Вече сума глави се влачи локум на едно нищо, поне дрехите им са яки, ако не друго xD
Последна промяна PartyMonster на Нед Ное 18, 2012 12:18 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Skip Beat (manga) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 09, 2012 1:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16981_1346186982.png) |
PartyMonster |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Първата ми реакция- Каква е тая прелюдия към хентай в мангата ми?!? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Това, ако не бях сигурна, че чета именно SB, щях да го взема за dj xDDDD Тя направо си го разсъблече xDDD Сега мангаката, ако не хвърли малко обяснения и развитие, ще е хипер тъпото!!! like мислех, че Оуран е рекорден с факта, че чак след 80 и някой си чап си признаха чувствата и имаше целувка, ама Skip Beat вече наближава 200 и не просто грабна, ами запокити първото място по влачене на плот-а в тоя аспект
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|