|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 4:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Вто Окт 30, 2012 1:21 pm |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
И кво... най-накрая ще се окаже, че е тоя главния всъщност е най-лошия, но ще го пуснат тъй като той е добро дете? :// Мен ми е много чудно защо котката го пази ;u;
Иначе... тези 4 епизода можеха да ги сгъчкат в 1 :/
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пон Ное 05, 2012 2:51 am |
|
Whisper |
|
|
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
IceBreaker93 написа: 5ти епизод беше добре и битките бяха добре анимирани,но това не го очаквах ^ и аз не го очаквах това; но... поне почна да мърда историята и да става нещо... И явно ще излезе, че този белокосия е никъв... той ще да е неква черна дупка :I
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Чет Ное 08, 2012 1:23 am |
Воркан |
|
|
|
erejnion написа: Имаше ли акцент върху битките? Вече има. erejnion написа: А ти въобще видя ли промо материалите за К? Не виждам какво от тях би могло да те наведе на мисълта, че екшънът би бил основна част от анимето. Доста рядко гледам промота.Предпочитам да базирам преценката си върху първите няколко епизода. Пак ще го повторя, екшън сцените са това което прави К приятно за гледане. Диалозите просто не им се отдават, далече е от класата където може да се смята за джосей. Сигурен съм, че не е нужно, точно на теб да обяснявам какво е джосей. Не отричам обаче, че има елементи от джосея, но те изобщо не са свързани с Белия и Черния.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Съб Ное 10, 2012 5:56 pm |
|
Whisper |
|
|
|
Yay... Факта... че се случи горе-долу това, което си мислех в тия епизоди не е на добре... >: Искам да ме изненада darn it; Следващият епизод пак ще има fanservice тъй като от доста време нямаше толкова много;
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Нед Ное 11, 2012 12:13 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
The plot is still the same lowest-risk line as ever; what matters is the execution of the plot. Накратко казано, супер си бе епизода паниралата се Писанка ме изкефи.
|
|
|
Заглавие: Re: K-Project (Есен 2012) Публикувано на: Пет Ное 16, 2012 8:55 pm |
Воркан |
|
|
|
Страхотна битка, радвам се, че са послушали съвета ми.
Дано продължава все така!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|