Дата и час: Чет Фев 06, 2025 5:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
Посочете своят фаворит:
 Milka  49%  49%  [ 94 ]
 Ferrero chocos  2%  2%  [ 4 ]
 Nestle  9%  9%  [ 17 ]
 Своге Сушард  6%  6%  [ 12 ]
 Random bg марципанче  3%  3%  [ 6 ]
 Lindt  21%  21%  [ 40 ]
 Mars  5%  5%  [ 10 ]
 Друг  5%  5%  [ 10 ]
Общо гласове : 193

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 25, 2007 10:01 pm 
Аватар

то Milka си е класика, нема как да не ги обичаш... :D

иначе бях по едно време много запалена по натуралните Kolleff (ако тъй се пишеше).. много добри според мене...

и съм фенка на българския млечен, синята опаковка, левче (малък - 50 стинки).. много яко се топи в устата.. :D

Mars rulzzzzz!!!!

Tobleron.. начи готова съм да убивам за тоблерон... :lol:

марципан - не, мерси!

и кумата на наште като прати от Швейцария по нещичкооооо~ :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 25, 2007 10:34 pm 
Аватар

Местоположение: GSL~хахахаххаха що не си дръпна преди да свърши бе:P~
дъъъ Lindt, дъъ, rls
След това Milka
Кефи си ме
Най-често от него си взимам или ми взимат... *спомня си един път мизу като се довлачи до тях само за да и донесе шоколад*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 25, 2007 10:48 pm 
Аватар

FairyMistress написа:
А пък на Линдт съм опитвала само бонбоните, но О, какви бонбони! :love:

И аз така!Изображение
Иначе Milka rullz!Особено Milkins!Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 10:27 am 
Аватар

Аааааа Кума Лиса!Мн бяха ячки,като малка много им са кефих :D

ПП.абе шоколад да е пък квато и да е марка,да не ти пука нали е шоколад :lol:

Профил  

Заглавие: Re: The Chocolate wars
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 12:15 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

PCgamer написа:
И така както си я компопилирал анкетата и я защитаваш излиза че това не е Chocholates Wars ами "Войната на компанийте който притежават много шоколадови заводи" т.е. в крайна сметка ти това сравняваш няколкото големи притежатели на фабрики на шоколади вместо нa марки шоколади.

Браво ^^ Радвам се, че и без да четеш първите изречения на анкетата ( :roll: ) си го разбрал сам. Но както вече казах, който теми не чете, грешен отговор ще ми даде ;) Това съм го казал ПРЕясно в първя пост. ->

SayanMk написа:
Имате право да изберете само 1 >:] Кой ще бъде той... Тук гласувате не за просто 1vs1 а за фирма vs фирма, НО само в раздел 'шоколад'. Някои фирми имат доста браншове, различни от шоколад, но тук говорим само за този им бранш.

Защо горе пише Милка, а не КрафтФуудс шоко? Защото Милка е най-печелившият шоколад на Крафт. Защо тогава Фереро е Фереро, а не Киндер -> защото Фереро е и основното име на едни от най-престижните бомбони в шоколадовият свят.
Честно, не ми е особено весело да се цитирам сам.
Както и да е ...

КумаЛиса бяха наистина добри :D
А спомняте ли си "десертчетата". Нз може само аз така да съм им викал - бяха малки шоколадчета, който бяха увити в станиол, под формата нааа.. мини схуха паста, правоъгълни, но и дебели колкото и широки.. ииии се топяха невероятно добре и ставаха за глазура на скалички(домашно направени ест) ... ауууууу защо няма вече T_T
А спомняте ли сииии... имаше течен шоколад в тубички като от паста за зъби :D Въъй и това беше мн вкусно Y___Y

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 12:37 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ами гласува се за фирмите, което е почти еднакво с това да се гласува за шоколада ;) Защото като се кефиш на туикс -ти гласуваш за Марс(а не за други!!), защото фирмата им е една и съща. Абсурд е да се изредят всеки вид шоколад поотделно. Тъй че като харесваш тублерон, гласуваш за фирмата която го произвежда. КрафтФуудс произвежда Милка, също така и тублерон. Ест., че не са един и същ шоколад, но сорса е един и същ. Тоест ти се кефиш на техните изделия по принцип. Това е то.
Таа... сега мисля да пусна тема за вафлите на същия принцип :twisted:
Едит: тз, за вафлите се отказах, мн нефирмени са... но виж за киселото мляко :hmm:

Последна промяна SayanMk на Чет Апр 26, 2007 3:28 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 4:00 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Ами гласува се за фирмите, което е почти еднакво с това да се гласува за шоколада ;) Защото като се кефиш на туикс -ти гласуваш за Марс(а не за други!!), защото фирмата им е една и съща. Абсурд е да се изредят всеки вид шоколад поотделно. Тъй че като харесваш тублерон, гласуваш за фирмата която го произвежда. КрафтФуудс произвежда Милка, също така и тублерон. Ест., че не са един и същ шоколад, но сорса е един и същ. Тоест ти се кефиш на техните изделия по принцип. Това е то.
Таа... сега мисля да пусна тема за вафлите на същия принцип :twisted:
Едит: тз, за вафлите се отказах, мн нефирмени са... но виж за киселото мляко :hmm:

Корено различно е аз не ям милка или по точно не бих си купил милка не предпочитам техните продукти.
Kraft Foods не произвеждат шоколада те притежават фабрики за шоколад май трябваше да си оцветя поста в гнусно розово за да прочетеш както трябва ли. Дадох ти доста добър пример на какап на всичко. Ако се гласува за фирми пиши имената на фирмите а не една от търговските им марки. Правиш ли разлика между собственик на фабрика и производител? Явно не. И за това дадох пример май но и него не си разбрал.
А за абсурдност-а да изредиш всички е оправдание за мързел като искаш качествени резултати постави качествена анкета ;) Единствено че хората ядът масово милка ти прави анкетата достоверна.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 5:14 pm 
Аватар

ами не е точно по темата, но... от днес до неделя има някакво изложение на шоколоада в НДК... айде ако някой отиде, да каже как е било.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 6:19 pm 
Аватар
Бригадира
Бригадира

не обичам сладко,не ям шоколад.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 9:20 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ех, кво ме караш да споря с вятъра тука сега =/
Щом толко ти е зор -ок... :lol:
PCgamer написа:
еми пырво не бих се сыгласил че това че се произвждат от една фирма значи са един и същи шоколад
Тоблерона си е тоблерон

Милката си е милка сериозно ли учакваш да гласувам за милка с мисылта че ям тоблерон ?

или да чета целия ти дылаг пост написан гадно сниъо ;) нищо против четенето на дылги постове даже се радвам да видя такыв в този форум но това синыо ;) нвм

то ако става дума и Своге си се произвеждат от фабриките на Крафт фуудс в былгария нямам подрака опаковка от милка за жалост мисля че и тя се произвежда в същите заводи. така че по твойта логика свогето и то трябва да при милка и грешно от анкетна гледна точка да слагаш под един знаменател 4 марки.

Никой не е казал, че като са от 1 фирма са 1 и същ шоколад! Тубата си е туба, но тук гласуваме общо за хората, благодарение на които, ти ядеш туба. Щеш нещеш, те са и хората правещи милка :roll:

Не, очаквах да си видял поста и да гласуваш за КрафтФуудс, които произвеждат тублерон(И милка).

Сори, до сега никой не се е оплакал, щом те дразни, а тая тема ти е толкова проблемна, ето пиша си с черно...

Това къде се произвеждам хич не ме грее, важното е как се произвеждат. Пак в тоя първи пост бтв, пише, че >сушард< е при милка. Цялото име на 'своге' е 'Своге Сушард', а Сушард, случайно е откривателят на формулата за шоколадът Милка. Разликата идва от там, че Крафт фуудс българия са си вкарали някаква тяхна рецепта ли де да знам - тяхна си работа - шоколадът им не е "по оригинална швейцарска рецепта". Тук информацията ми се базира само на вкусовите ми рецептори и сравнението между Шушард бомбониера и Своге сушард шоколад.
Това, че на теб ти се струва грешно - е твой проблем, не забравяй това ;) В случая АЗ съм пуснал анкетата :) И все пак, защо не споменем и за марс/туикс/баунти, който са различни но пак са под една марка. И за киндер и ферреро... както виждаш, темата е структурирана под въпросът 'на кой да благодарим, за шоколадовото изделие, което ни харесва толкова'.

На последните 2 части от онзи ти пост вече отговорих. Горният ми отговор го смятах за незначителен, при все, че явно не беше схванал, че се гласува за фирми и не мислех, че този спор ще продължи.

PCgamer написа:
Корено различно е аз не ям милка или по точно не бих си купил милка не предпочитам техните продукти.

Kraft Foods не произвеждат шоколада те притежават фабрики за шоколад май трябваше да си оцветя поста в гнусно розово за да прочетеш както трябва ли.

Дадох ти доста добър пример на какап на всичко. Ако се гласува за фирми пиши имената на фирмите а не една от търговските им марки.

Правиш ли разлика между собственик на фабрика и производител? Явно не. И за това дадох пример май но и него не си разбрал.

А за абсурдност-а да изредиш всички е оправдание за мързел като искаш качествени резултати постави качествена анкета ;) Единствено че хората ядът масово милка ти прави анкетата достоверна.

Ок, нека кажа и това - за мен, отговорът ти в анкетата е грешен, ако за теб е верен, само си губиме времето. ^^"

Точно така правят и точно за тях гласуваме. Защо е така съм обяснил в поста си, в който го обяснявам на Канела ^^ А, и гнусното розово, жълто & т.н. са забранени принципно ^_~

Прощавай, че си се объркал, но това според мен е само защото не си прочел поста. Заради което и 2 пъти повторих "който теми не чете.."

Ами не особено. Собственик на фабрика е човекът който движи нещата във фабриката и е отговорен тя да съществува и действа, съответно той е главният "виновник" за производството. Мъъ тва кво общо има =/ Пак казвам, гласуваме за фирмата, заради която ядеш шоколада. Като отговори съм посочил шоколадите им, защото имената на фирмите няма да говорят нищо на повечето народ, а и със сигурност не си единствения, който не ми е чел поста...

Мии нямам право на повече от 10 отговора в анкета, такива са форумните ограничения кво да направя =// Пък иии сметни, че ако бяха 20тина отговора, вотът щеше страшно много да се пръсне :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 10:31 pm 
Аватар

ми гласувах за Milka много любим ми е с ягодки и по едно време бяха пуснали на промоция бял със горски плодове и вишни но беше за много кратко време за съжаление :( та не успях да му се насладя за по дълго време

Линд също ги обичам ама са малко по- скъпинки :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 10:45 pm 
Аватар

Местоположение: Somewhere there....Right in the middle of nowhere...
Милка рулзз :balloon: :watermelon: :ave: Особено новата с капучино дето е.... :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 11:32 pm 
Аватар

Ferrero Roches или квото беше там :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 11:51 pm 
Аватар

Милкааа^^ Обожавам Милка о.О Особено с цели лешници :love: По едно време бяха пуснали един с бял шоколад и зелен чай :watermelon: Още ми текват лигички като се сетя^^

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 27, 2007 12:00 am 
Аватар

Милка, Своге... нз :roll: .

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]