Ех, кво ме караш да споря с вятъра тука сега =/
Щом толко ти е зор -ок...
PCgamer написа:
еми пырво не бих се сыгласил че това че се произвждат от една фирма значи са един и същи шоколад
Тоблерона си е тоблерон
Милката си е милка сериозно ли учакваш да гласувам за милка с мисылта че ям тоблерон ?
или да чета целия ти дылаг пост написан гадно сниъо
нищо против четенето на дылги постове даже се радвам да видя такыв в този форум но това синыо
нвм
то ако става дума и Своге си се произвеждат от фабриките на Крафт фуудс в былгария нямам подрака опаковка от милка за жалост мисля че и тя се произвежда в същите заводи. така че по твойта логика свогето и то трябва да при милка и грешно от анкетна гледна точка да слагаш под един знаменател 4 марки.
Никой не е казал, че като са от 1 фирма са 1 и същ шоколад! Тубата си е туба, но тук гласуваме общо за хората, благодарение на които, ти ядеш туба. Щеш нещеш, те са и хората правещи милка
Не, очаквах да си видял поста и да гласуваш за КрафтФуудс, които произвеждат тублерон(И милка).
Сори, до сега никой не се е оплакал, щом те дразни, а тая тема ти е толкова проблемна, ето пиша си с черно...
Това къде се произвеждам хич не ме грее, важното е как се произвеждат. Пак в тоя първи пост бтв, пише, че >сушард< е при милка. Цялото име на 'своге' е 'Своге Сушард', а Сушард, случайно е откривателят на формулата за шоколадът Милка. Разликата идва от там, че Крафт фуудс българия са си вкарали някаква тяхна рецепта ли де да знам - тяхна си работа - шоколадът им не е "по оригинална швейцарска рецепта". Тук информацията ми се базира само на вкусовите ми рецептори и сравнението между Шушард бомбониера и Своге сушард шоколад.
Това, че на теб ти се струва грешно - е твой проблем, не забравяй това
В случая АЗ съм пуснал анкетата
И все пак, защо не споменем и за марс/туикс/баунти, който са различни но пак са под една марка. И за киндер и ферреро... както виждаш, темата е структурирана под въпросът 'на кой да благодарим, за шоколадовото изделие, което ни харесва толкова'.
На последните 2 части от онзи ти пост вече отговорих. Горният ми отговор го смятах за незначителен, при все, че явно не беше схванал, че се гласува за фирми и не мислех, че този спор ще продължи.
PCgamer написа:
Корено различно е аз не ям милка или по точно не бих си купил милка не предпочитам техните продукти.
Kraft Foods не произвеждат шоколада те притежават фабрики за шоколад май трябваше да си оцветя поста в гнусно розово за да прочетеш както трябва ли.
Дадох ти доста добър пример на какап на всичко. Ако се гласува за фирми пиши имената на фирмите а не една от търговските им марки.
Правиш ли разлика между собственик на фабрика и производител? Явно не. И за това дадох пример май но и него не си разбрал.
А за абсурдност-а да изредиш всички е оправдание за мързел като искаш качествени резултати постави качествена анкета
Единствено че хората ядът масово милка ти прави анкетата достоверна.
Ок, нека кажа и това - за мен, отговорът ти в анкетата е грешен, ако за теб е верен, само си губиме времето. ^^"
Точно така правят и точно за тях гласуваме. Защо е така съм обяснил в поста си, в който го обяснявам на Канела ^^ А, и гнусното розово, жълто & т.н. са забранени принципно ^_~
Прощавай, че си се объркал, но това според мен е само защото не си прочел поста. Заради което и 2 пъти повторих "който теми не чете.."
Ами не особено. Собственик на фабрика е човекът който движи нещата във фабриката и е отговорен тя да съществува и действа, съответно той е главният "виновник" за производството. Мъъ тва кво общо има =/ Пак казвам, гласуваме за фирмата, заради която ядеш шоколада. Като отговори съм посочил шоколадите им, защото имената на фирмите няма да говорят нищо на повечето народ, а и със сигурност не си единствения, който не ми е чел поста...
Мии нямам право на повече от 10 отговора в анкета, такива са форумните ограничения кво да направя =// Пък иии сметни, че ако бяха 20тина отговора, вотът щеше страшно много да се пръсне