Дата и час: Сря Фев 12, 2025 7:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Maoyuu Maou Yuusha (Зима 2013)
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2012 7:55 pm 
Аватар

^
не, контекстуално е различно. Useless Meat го имам впредвид повече като западното "красиво" отколкото източното "сладко". Тя си е сладка де, но не е сладкото на Юи. И това сладко всъщност в мангата поне си върши страхотно работата като контрапункт на обикновеното ѝ сериозно държание и гения ѝ на теми като икономика и политика, както и на външният ѝ изглед, който е по-скоро красив и вдъхващ почитание, отколкото сладък. Тя си е Демонската Кралица, все пак. А те се опитват да ми пробутат моеблоб за Демонска Кралица. Е, не става.

МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2012 9:30 pm 
Аватар

erejnion написа:
Усещам как ще съм страшно разочарован от това аниме...

...и то все пак ще е най-доброто за сезона.

Anime of the Year, and 2013 has not even started.

Изумително, как може да си разочарован от най-доброто аниме за сезона (според теб) преди още дори да си го гледал. :lol:

Както и да е, аз нямам чак такива върховни очаквания, единствено ще ми е интересно дали няма да е някаква по-фентъзи версия на Spice and Wolf.

МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2012 9:35 pm 
Аватар

^
I am just that much of a fantasy nerd. We haven't gotten good high fantasy anime in quite a while. This is leagues above Densetsu no Yuusha no Densetsu in terms of class, and DnYnD was the last acceptable high fantasy that's been broadcasted, iirc.

Така че отначало е ясно, че ще ми хареса анимето. Колко ще ме разочарова от огромните ми очаквания?... не е ясно. Но поне има долна граница: щом имаме ФукуДжун и Холо пак, значи няма да ме разочарова твърде много.

МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2012 9:50 pm 
Аватар
SFS

Ще се следи.

МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2012 11:23 pm 
Аватар

Не знам. Не ми вдъхва доверие.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2012 9:28 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Вероятно ще му дам шанс, стига да не затъне до колене в политика и подобни шитз. :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2012 9:56 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Belgarion написа:
стига да не затъне до колене в политика

но... то би трябвало баш т'ва да направи :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 14, 2012 10:06 pm 
Аватар

Belgarion написа:
[...] до колене в политика и подобни шитз. :)

truth be told, до колене е предимно икономиката и ренесансовите открития, докарали до индустриалната революция.

Политиката е на малко по-заден план. Е, съвсем малко де.

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 2:54 pm 
Аватар

И аз съм на същото мнение като erejnion че трябваше да използват дизайна на Ишида Акира...
Сигурно ще го погледна като свърши.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Яну 04, 2013 11:29 pm 
Аватар
The No-Goodnick

Добре е като за начало, добре е.
Още от сега се опитват да намерят в какво съотношение да са разиграваните сценки между персонажите, политиката, драмата. Както и по този начин да покажат, че би трябвало да очакваме такива неща да виждаме от това заглавие.

А OST-а ми направи приятно впечатление още в 1вия епизод!

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 12:20 am 
Аватар

Добре започна с лека нотка на Spice&Wolf. Единствено не ми хареса арта, който няма нищо общо с мангата и грозния cgi, който слагаха на няколко места.

EDIT: Епизода, подчертавам, че ми хареса много, а арта щеше да е по-добре да е като в мангата, но нямам в предвид, че е зле. :3

Последна промяна Burnx на Съб Яну 05, 2013 1:05 am, променена общо 1 път

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 12:50 am 
Аватар

Много ми хареса анимето. Най-силното са героите и характерите им, което е подчертано с чудесните и добре познати сеюта (Инабааааа ^^). Арт-а също допълва цялата хубава картинка.
Да не говорим, че са набутали и фенсървис! Комедия - анимето ми е наистина забавно и се засмях на не малко моменти и физиономии. ОП-а и ЕД-а също не са лоши.
Напомня ми на Spice and Wolf!

Абе няма слаба работа!

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 3:21 pm 
Аватар

И ето как в един фантастичен свят може да има съвсем реална оценка върху света, в който живеем x3 Takahashi Takeo определено си е свършил работата и всички забелязват не чак толкова тънката прилика с Spice and Wolf <3 (което си е плюс). Ако трябва да разсъждаваме - анимето дава доста добра почва са разсъждения кой е по-лошият - Демонската кралица или самите хора, нещо което надявам се ще видим и по-нанатък (а кой казва, че тя всъщност не е?). Допълнителният плюс е, че нашият Герой не е поредното тъпо парче (ей слава богу!).

Само - чарът дизайнът не ми е от любимите, а полушващият се балкон на Демонската кралица според мен е едно от нещата, без които анимето спокойно можеше да мине ... но това са бели кахъри xDDD OP/ED са горе-долу - стават.

PS Забравих за очеизвадния *love-love* плот :blush: Само на такива анимета попадам напоследък ^///^ А и все пак рядко се намират фантастично-политикономическо-комично-романтични анимета <3

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 3:50 pm 
Аватар

Ми то с тея цици и рогата нямаше как да не ми изникне в главата образа на онея тревопасни животинки от които идват млякото и млечните произведения добре, че излязоха фейк. Въпреки че от това аниме може да тръгне някаква horn фетиш вълна както стана с neko mimi-тата. :roll:
За приликите с S&W се знаеше още преди да почне и общо взето май ще е същата работа само дето вместо алъш-вериш ще се набляга на политика и икономика + фенсървиз. :wow: На мен обаче арта и самото анимиране не ми допаднаха особено дори ми се струват дървени. С изключение на пишман демонката и блондито с бронята всичко друго ми е безразлично, че даже и те е можело да бъдат направени по-добре. Главният няма нищо героично в него или поне аз не видях..поредният сопол тръгнал да се прави на голямата работа. Да не говорим, че оная му се предлага оня се черви и си забрави граматиката...еми на мен ми е писнало от такива клиширани малчугани. Къде останаха истинските герои и пичове като примерно главният от Hagure Yuusha no Estetika?!? Tам пак беше за срещата на герой и демон-аристократка ама героите бяха като хората (както и перверзийките :D ) ако не друго. Абе ще се гледа това аниме, НО ей така между другото и с леко разочарование. Разбира се не е късно и да ме изненадат все пак само един епизод мина, но едва ли.

МнениеПубликувано на: Съб Яну 05, 2013 4:24 pm 
Аватар

Нова година, нов арт. :lol: С този първи епизод започва да се усеща разликата в арта, преди поне 2-3 години.
Имаше много добре направени моменти.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]