Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 35 [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 10:37 pm 
Аватар

Хммм... А някой знае ли дали ще се продължи със Haru? Защото нали вече е лицензираното и Аарин ми каза, че той нямало да рискува сайта си :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 10:40 pm 
Аватар

мда:):) А Аарин е той...т.е. мъжки пол??? :shock:

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 10:56 pm 
Аватар

Ами не искам да си кривя душата ... честно казано Winter Cicada не ми харесва ... има къде къде по-добри истории които могат да се филмират пък ако трябва и да са само shounen-ai :?

Ето нов вариант на въпросните значки ... казвайте си мненията (тези разбира се които ги интересува) за това кое би стояло по-добре ... цветове ... краски ... ала бала ... вие си знаете

Изображение

Изображение

Аз реших просто че трябва да имам и още един тип значка ... ще бъде нещо такова ... все още работя по нея ... просто няма да преживея да не си окача Bonta-kun :love

Изображение

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Апр 24, 2007 11:43 pm 
Аватар

Е аз го гледах само защото е по любимата ми манга.

И да - Аарин е той... или поне така мисля, защото ако е "тя" тогава би било много странно тва дето веднъж го каза, че е гледал Boku No Sexual Haresment с приятеля си о-О

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 12:01 am 
Аватар

Можете ли да ми кажете някаква хубава галерия с картинки (и фен арт може да са), за предпочитане wallpaper-и, или направо да дадете няколко от Viewfinder и Crimson Spell, само че не яой. Нещо ме е обхванало желанието да си залепя образа на Асами на гардероба право срещу леглото ми и сутрин като се събудя той, както и картинката от подписа ми, която вече виси там, да ме посрещнат с едно много хубаво "Добро утро!" :mrgreen:

Naruto couples I support: ItaxSaku, ShikaxTema, HinaxNeji, SasuxNaru ;P
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 12:31 am 
Аватар

Отиди на photobucket.com и напиши yaoi или yaoi guys и ще получиш около милион картинки ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 1:09 pm 
Аватар

Eто едно идея за значка. Понеаз бих си направила такава.
http://photobucket.com/mediadetail/?med ... eOffset=12

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 2:16 pm 
Аватар

Не че някой ще разбере какво искаш да кажеш с туй I support Yaoi, защото то май само ние знаем какво е yaoi. XP

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 2:33 pm 
Аватар

И това му е хубавото!!! :lol:
А относно значката на Фумофу..... :mrgreen: Кагоме, абсолютно за! Направо ми напълни сърцето.

Like a diamond in the sky.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 4:24 pm 
Аватар

Хммм... Добре де, то колко струва да се хаправят тез зна4ки, защото както е тръгнало аз бих искала едно 5-6 зна4ки ><

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 9:42 pm 
Аватар

Elyon колкото до снимка на Asami ето това ми виси на стената в размер А3 и всяка сутрин ме посреща с много приятно ohayouuuu :D *click*

[MalaKai] ... SilverBlueDragon е до мен и каза че поне три пъти е постнала колко струват значките ... но за четвърти път - 1,44 едната :P

Ето крайнят вариант на значките ... краен защото като гледам не ни засипвате с предложения за промени така че с Лили (SilverBlue Dragon) седнахме и ги направихме по общ вкус! Ако има някой на който нещо мнооого не му харесва да се обади ... може и да му обърна внимание ... евентуално :P

Изображение

Изображение

Изображение

За това кой каква бройка иска и от кои видове - пишете лично съобщение на SilverBlue Dragon защото тя се занимава с организацията или пишете тук!!! Няма да е лошо това да го решите до 01.05 ... защото мнозинството искаме да са ни готови за 12-ти ... благодарим за съдействието :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 26, 2007 9:58 pm 
Аватар

>< Sorry. ^^; Aз ще искам 2 от Haru. А как 6те стане плащането. Сори ако и това сте го казвали ама в момента нямам време да 4ета назад.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 27, 2007 5:07 pm 
Аватар

Доста добър въпрос... Ето как съм го мислила - с тези, с които ще мога да се видя и за които знам, че ще си поръчат доста значки - Яна, Силви, Кира, Ира, Люси - с тях сигурно ще се уговорим предварително да ми дадат парите, а за другите при доставка :P С две думи ще си направим една среща и ще ви ги дам и ще си получа паричките... Само още не знам точно как ще стане с хората от провинцията, но примерно, с които можем да се видим на Бункасая, а с които не - ще го мислим :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 27, 2007 5:20 pm 
Аватар

аз искам една с окане га наи и една хару уо даите ита :) всъщност три с окане га наи-то

всички ли ще ходят на Бункасая??

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 27, 2007 5:25 pm 
Аватар

Значи Blossom 3 Okane и 1 Haru, нали така... ^^
Иначе не знамм за всички, но Яна, Люси, Силви, Кира и аз ще ходим, даже вече си имаме билети за рейс...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 35 [ 518 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]