|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 26, 2007 12:01 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Можете ли да ми кажете някаква хубава галерия с картинки (и фен арт може да са), за предпочитане wallpaper-и, или направо да дадете няколко от Viewfinder и Crimson Spell, само че не яой. Нещо ме е обхванало желанието да си залепя образа на Асами на гардероба право срещу леглото ми и сутрин като се събудя той, както и картинката от подписа ми, която вече виси там, да ме посрещнат с едно много хубаво "Добро утро!"
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 26, 2007 2:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4525_1257203366.gif) |
limon4elo |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
И това му е хубавото!!!
А относно значката на Фумофу..... ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Кагоме, абсолютно за! Направо ми напълни сърцето.
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 27, 2007 5:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=166.jpg) |
SilverBlue Dragon |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 14, 2005 12:54 am Мнения: 332 Местоположение: Freedom city
|
Доста добър въпрос... Ето как съм го мислила - с тези, с които ще мога да се видя и за които знам, че ще си поръчат доста значки - Яна, Силви, Кира, Ира, Люси - с тях сигурно ще се уговорим предварително да ми дадат парите, а за другите при доставка С две думи ще си направим една среща и ще ви ги дам и ще си получа паричките... Само още не знам точно как ще стане с хората от провинцията, но примерно, с които можем да се видим на Бункасая, а с които не - ще го мислим
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 27, 2007 5:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4334.jpg) |
BlossomStar |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
аз искам една с окане га наи и една хару уо даите ита ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) всъщност три с окане га наи-то
всички ли ще ходят на Бункасая??
_________________ When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|